Оток безакоња серија је о људима који су иза себе оставили уреѓену градску свакодневицу и одабрали другачији живот у удаљеној заједници Порт Протецтион на Аљасци, мјесту без законски одреѓених граница и локалне самоуправе
Доносимо јединствене приче о опстанку појединаца и заједнице. Једно не може постојати без другог. Наши се протагонисти углавном баве преживљавањем, али ово није прича само о опстанку. Наши протагонисти иду у лов и риболов, постављају замке, узгајају воќе и поврќе, руше стабла како би имали огријева, али за сваки успјех један дио врате у заједницу. Сватко у Порт Протецтиону даје и узима. Улози су високи. Земља је сурова и немилосрдна. Море је хладно и олујно. Помоќ је јако удаљена. Свака прича садржи екстремну опасност, али уз ризик долази и награда много веќа од опстанка: земља љепоте и слободе те сигурност заједнице коју не спутава бирокрација. У Порт Протецтиону нема цеста, управе, полиције и управо је то разлог зашто наши протагонисти ондје живе. То је свијет заштиќен од остатка друштва.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.