A family moves to an Abandoned house where Binny meets a ghost named Melchior. Together they search for clues left in different places.

Се прикажува на каналите:

Disney  

Следна епизода:

денес
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 10
денес
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 2
денес
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 3
денес
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 11
Утре
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 12
Утре
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 4
Утре
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 5
Утре
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 13
вторник
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 14
среда
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 6
среда
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 7
среда
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 15
среда
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 16
четврток
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 8
четврток
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 9
четврток
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 17
четврток
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 18
петок
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 10
петок
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 11
24.9.21
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 19
24.9.21
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 20
25.9.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 12
25.9.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 13
25.9.21
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 21
25.9.21
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 22
26.9.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 13
26.9.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 21
26.9.21
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 23
26.9.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 1
27.9.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 22
27.9.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 23
27.9.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 2
27.9.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 3
28.9.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 14
28.9.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 15
28.9.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 4
28.9.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 5
29.9.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 16
29.9.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 17
29.9.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 6
29.9.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 7
30.9.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 18
30.9.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 19
30.9.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 8
30.9.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 9
1.10.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 20
1.10.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 1
1.10.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 10
1.10.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 11
2.10.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 4
2.10.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 5
2.10.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 12
2.10.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 13
3.10.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 6
3.10.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 7
3.10.21
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 14
3.10.21
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 15
4.10.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 8
4.10.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 9
4.10.21
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 16
4.10.21
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 17
5.10.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 10
5.10.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 11
5.10.21
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 18
5.10.21
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 19
6.10.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 12
6.10.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 13
6.10.21
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 20
6.10.21
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 21
7.10.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 14
7.10.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 15
7.10.21
04:20
Binny und der Geist 2, Еп. 22
7.10.21
22:35
Binny und der Geist 2, Еп. 23
8.10.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 16
8.10.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 17
8.10.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 1
8.10.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 2
9.10.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 18
9.10.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 19
9.10.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 3
9.10.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 4
10.10.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 20
10.10.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 21
10.10.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 5
10.10.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 6
11.10.21
01:05
Binny und der Geist 2, Еп. 22
11.10.21
01:30
Binny und der Geist 2, Еп. 23
11.10.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 7
11.10.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 8
12.10.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 1
12.10.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 2
12.10.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 9
12.10.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 10
13.10.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 3
13.10.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 4
13.10.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 11
13.10.21
22:35
Binny und der Geist 1, Еп. 12
14.10.21
01:05
Binny und der Geist 1, Еп. 5
14.10.21
01:30
Binny und der Geist 1, Еп. 6
14.10.21
04:20
Binny und der Geist 1, Еп. 13
ПРЕПОРАКИ
 • Човек со план (2016)

  денес
  image
  Након пуно година незапослености, жена граѓевинара враќа се поново на посао. С обзиром да је мајка годинама била уз децу, сад је ред на оца. Ускоро ќе открити да...
 • Петочна вечера (2011)

  денес
  image
  Секоја петочна вечер, браќата Адам и Џони се враќаат во домот на своите родители на вечера. За нив, овој настан е неопходно маткање, неопходно е бидејќи добиваат...
 • Малколм у средини (2000)

  денес
  image
  Ова обитељ је можда неконвенционална и не функционира по "нормалним" принципима, али зато нитко не може пореќи да није стварна. "Малцолм у средини" прича је о...
 • Брачне воде (1987)

  денес
  image
  Култна серија 'Брачне воде' у десет година постојања нанизала је импресиван број номинација за најпрестижније телевизијске награде. Од тога чак седам номинација...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.