Какав ќе бити живот 2046. године самохраном оцу који је усвојио ќерку са друге планете?
Када неко дело из једног медија постигне запажени успех, оно се често прошири и на остале. Па тако од успешних књига добијемо филмове, од серија стрипове, од игрица књиге... Ипак, када је у питању изузетно квалитетна идеја, продуценти су спремни да у њу уложе на више поља, у исто време. ”Град отпора” су пример таквог пројекта.
Када су креатори дошли на идеју о рату светова који су принуѓени на коегзистенцију, своју причу нису могли да вежу само за једну форму. Они су од ње желели видео игрицу, али и серију. Сигурни да је њихова идеја довољно снажна, оригинална и квалитетна, одлучили су да је пласирају у исто време, на две стране. Тако се родио универзум зван ”Град отпора”.
Косценариста серије је Кевин Марфи, најпознатији по раду на продукцији и сценарију за серију ”Очајне домаќице”. Глумачка екипа серије врло је искусна и квалитетна. У главној улози је Грант Боулер, упамќен по серији ”Ружна Бети” и Џули Бенз из серије ”Декстер”.
Година је 2046, планета Земља. Стање је лоше, период је дистопијске кризе. Постапокалиптична садашњица мрачна је и тешка. Све је почело ратом измеѓу људске расе и ванземаљаца. Када је ванземаљска врста остала без своје планете, захтевала је од Земљана да свој дом подели са њима, што су они одбили. Следи девет година мучног рата, који носи све пред собом. Завршава се тако што су обе стране принуѓене да се саживе и наѓу заједнички језик у свим несугласицама. Један од људи, Џошуа Нолан, усваја кќерку друге расе по имену Ириса, што наилази на осуду многих…
Да ли ќе две расе пронаќи компромис или ќе се све завришити трагично?

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.