poster

Тонко Бонко

ANDY PANDY (2002)

Анимација, Семеен | Обединетото Кралство

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.0/10

Добродошли у шарени свијет Тонка Бонка! Свијет у којем, под небом плавим попут различка, смијех и игра никада не престају. Сваки од заиграних ликова живи у властитој куќици која одражава главне особине свог власника. Куќа Лообy Лоо има кров прекривен сламом, баш попут њезиних злаќаних плетеница. Куќице окружују мали заједнички врт, поприште свих њихових догодовштина. Тонко Бонко је средишњи лик ове приче. Он и његови пријатељи играју разне веселе игре, од учења бројања до потраге за Лообy Лооином изгубљеном машном за косу.

Пријатељима се често придружују и остали становници ове мале земље. Тонко Бонко је драг и брижан, пријатељ свима! Усто, има спретне руке и воли се у свему окушати, од пуштања змаја и прављења ликова од балона па до израде предмета од керамике или кашираног папира. Лообy Лоо се воли бринути о свима. Главна је за организацију пикника. Побринут ќе се за све, од позивница па до хране.Теддy је весео и живахан лик, али због своје претјеране знатижеље неријетко упада у неприлике. Но увијек може рачунати на свог најбољег пријатеља Тонка Бонка да га извуче из невоље. Морнар Билбо опсједнут је бродовима. Не одваја се од својега брода с којим по читаве дане плови око њихова малог царства. Пас Тиффо највише се воли помало грубо хрвати с Теддyјем или било киме тко се затекне у близини. Лопта Орбие по цијеле дане скакуќе и котрља се уоколо. Највише се воли играти ловице! Ту је и Миссy Хиссy, плаха, али врло раздражљива змијица, посебице кад у посјету доѓу ненајављени гости. Тада би најрадије искочила из своје коже.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.