Иако позната као изврсна млада лијечница у чикашкој болници, др. Граце Девлин (Јордана Спиро) има мрачну тајну. Будуќи да је одрасла у опасној четврти Цхицага, Граце и њезина обитељ добро познају начин на који организирани криминал контролира четврт. Стога, кад се њезин брат Нате (Јессе Лее Соффер) замјери мафији због неплаќених коцкарских дугова, Граце потајно понуди своје медицинске услуге мафијашком шефу Паулу Мореттију (Мицхаел Рапапорт) у замјену за братов живот. Кад се свједок Ралпх Северино (Доналд А. Сцхроедер) разболи ноќ прије заказаног свједочења против Мореттија, он постане Грацеин пацијент. Моретти сазна да је Северино хоспитализиран и нареди Граце да се побрине да Северино не преживи операцију. Ситуацију додатно комплицира чињеница да Граце лијечи Цонстантинеа Алеxандера (Wиллиам Форсyтхе), Мореттијева претходника и мафијашког шефа недавно пуштеног из затвора који се жели вратити на врх. Граце се истовремено мора носити и са знатижељном мајком Даниеллом (Wендy Маккена) и дечком др. Бреттом Робинсоном (Зацх Гилфорд), од којих покушава сакрити да води двоструки живот и помаже криминалцима. Моретти убрзо изненада нестане, па Цонстантине Алеxандер искористи прилику и покуша преузети његов удио у послу с апаратима за покер. Меѓутим, он у помоќ зове Граце, која се никако не би смјела замјерити Мореттију и помоќи његовом најљуќем супарнику. У супротноме, живот њезина брата Натеа могао би бити у опасности. Како ќе завршити ова опасна игра? Хоќе ли Граце успјешно сакрити чињеницу да помаже мафији од мајке, дечка и колега у врхунској чикашкој болници и тако спасити братов живот, али и властити углед?

Серија је снимљена према књизи Рона Фелбера 'Ил Дотторе: Тхе Доубле Лифе оф а Мафиа Доцтор'.

О глумцима:

Јордана Спиро
(др. Граце Девлин)

Јордана Спиро долази из Неw Yорка. Студирала је драмску умјетност у Неw Yорку и Лондону. У богатој телевизијској глумачкој каријери остварила је улоге у серијама 'Буффy – убојица вампира', 'Беверлy Хиллс, 90210', 'Ундрессед', 'ЦСИ: Неw Yорк', 'Заборављени случај', 'ЈАГ', 'Деxтер' и 'Добра жена', а најпознатија је по главној улози у успјешној телевизијској серији 'Једна од дечки'. Глумила је и у филмовима 'Волиш ли псе?', 'Алоне wитх Хер' и 'Таоци' с Ницоласом Цагеом и Ницоле Кидман.


Wиллиам Форсyтхе
(Цонстантине Алеxандер)

Форсyтхе се почео бавити глумом с 10 година, када се појавио у школској представи, а до 17. године појавио се у преко 40 казалишних представа, након чега се убрзо одселио из Неw Yорка у Лос Ангелес, гдје је студирао глуму. Имао је запажене улоге у телевизијским серијама као што су 'ЦХиПс', 'Тхе Унтоуцхаблес' у којој је глумио Ала Цапонеа, 'Јохн Дое', 'Свита', 'Лас Вегас', 'ЦСИ: Миами', 'Менталист' и друге, а у ХБО-овој хит серији 'Царство порока' тумачио је Маннyја Хорвитза. Најуспјешнији филмови у којима је глумио укључују 'Вражје одметнике', 'Аризона Јуниор' браќе Цохен, 'Хрид' Мицхаела Баyја и легендарни 'Било једном у Америци'.


Јамес Царпинелло
(Леони Францо)

Царпинелло је роѓен у Неw Yорку. Осим што је глумио у бројним казалишним представама, остварио је и запажене улоге у многим серијама и филмовима. Неке од телевизијских серија у којима је глумио су 'Со Ноториоус', 'Завршни ударац', 'ЦСИ: Миами', 'Навy ЦИС', 'Закон и ред: Одјел за жртве', 'Стална мета', 'Цастле' и 'Добра жена'. Глумио је и у филмовима 'Пунисхер', 'Гангстерски одред' с Рyаном Гослингом и Сеаном Пенном, 'Велики поход' и 'Лет'с Килл Wард'с Wифе'.


Зацх Гилфорд
(др. Бретт Робинсон)

Зацх Гилфорд долази из Еванстона у америчкој савезној држави Иллиноис. Студирао је казалишну умјетност. Глумачку каријеру започео је 2005. године, и то улогом у успјешној серији 'Закон и ред: Одјел за жртве'. Најпознатији је по улогама у америчким хит серијама 'Фридаy Нигхт Лигхтс' и 'Офф тхе Мап', а глумио је и у серијама 'Увод у анатомију' и 'Друнк Хисторy'. Глумио је с Алеxис Бледел у комедији 'Што након дипломе?', затим у 'Тхе Ласт Wинтер', 'Тхе Пурге: Анарцхy' и 'Луда љубав'.


Жељко Иванек
(др. Стаффорд Wхите)

Жељко Иванек је глумац српских коријена роѓен у Љубљани. С три године с обитељи се одселио у САД. Дипломирао је на престижном Yалеу, а затим је студирао драмску умјетност на Лондон Ацадемy оф Мусиц анд Драматиц Арт. Тијеком година остварио је богату глумачку каријеру. Глумио је у филмовима 'Донние Брасцо', 'Ханнибал', 'Пад црног јастреба', 'Догвилле', 'Криминалци на годишњем' и 'Арго'. Глумио је и у серијама 'Револуција', 'Суитс', 'Окус крви', 'Долазак', 'Менталист', 'Хероји', 'Др. Хоусе', 'Бројеви', 'Изгубљени', 'Екипа за очевид', 'Оз', '24', 'Зона сумрака', 'Аллy МцБеал', 'Фрасиер' и 'Досјеи X', измеѓу осталих.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.