Посљедњи човјек на Земљи, серија коју потписују аутор и продуцент Wилл Форте (Небраска, Сатурдаy Нигхт Ливе) и редатељ и продуцент Цхрис Миллер (Тхе Лего Мовие, 22 Јумп Стреет), комедија је снимљена филмском техником и прати авантуре једног сасвим просјечног типа, уједно и посљедње наде за човјечанство, који открива како изгледа живот кад нема никога тко ќе вам диктирати што можете и не можете радити.
Година је 2022. након што је смртоносни вирус похарао планет и на Земљи је остао само један човјек: ПХИЛ МИЛЛЕР (Форте). Прије је био један сасвим обичан тип који је волио своју обитељ и мрзио свој посао. Сада у својем камперу путује земљом и тражи преживјеле. Пропутовао је кроз сва мјеста и градове, сваку забит у Сједињеним Државама, Мексику и Канади, и никога није пронашао. По повратку у свој родни град Туцсон, Пхил постаје болно свјестан тога да је врло вјеројатно посљедње живо биќе на кугли земаљској. Једино што жели је да га нетко, по могуќности жена, пронаѓе у Тусцону.

Пхиле, опрезно са жељама…

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.