poster

Чипка

Lace (1984)

Драма | САД
Режисер: William Hale

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.9/10
Оценка на корисникот: 9.7/10
(3 гласови)

'Чипка 'је минисерија која се темељи на меѓународном бестселеру Схирлеy Цонран. Врви гламуром из свијета јет-сета, екстраваганцијом и раскоши коју прича прати. Уз низ ретроспективних сцена, славна млада филмска звијезда у потрази је за одговором на питање која је од трију меѓународно познатих жена њезина мајка. Прича почиње с трима женама које су позване у хотел Пиерре у Неw Yорку на састанак с Лили, свјетски познатом глумицом. Када су стигле, Лили им је свима поставила своје, сада веќ познато, питање: Која је од вас кучки моја мајка?

Одговор на то запањујуќе питање у првом је плану серије Чипка јер серија не прати само живот лијепе и темпераментне Лили, (Пхоебе Цатес) напуштене, заведене, искориштене жене која напосљетку успије у животу као глумица, него и животе трију жена које је окупила због овог завршног и дуго очекиваног сусрета: Јудy (Бесс Армстронг), жилаве, самосталне Американке која се пробила до врха најотворенијег америчког часописа за жене, Паган (Брооке Адамс), повучене, аристократске Британке која је освојила срце принца, и Маxине (Ариелле Домбасле), елегантне, Францускиње која је обишла свијет и удала се за аристократа, а потом сазнала да мора спасити његово богатство које пропада.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.