poster

Сунѓерот Боб

Spongebob Squarepants (1999)

анимација, комедија, семејни, фантастика | САД, Шпанија, Кореја, Република, Кореа, Демократска Народна Република, Канада, Обединетото Кралство

рејтинг: 8.1/10
Оценка на корисникот: 9.31/10
(51 глас)

Дојдете и следете ги авантурите на омилениот морски сунѓер и на неговиот помошник, морската ѕвезда! Иако имаат најдобри намери, Сунѓерот Боб и Патрик секогаш предизвикуваат проблеми... и многу смеа!
Овој цртан филм ги прикажува морските и луди авантури на Сунѓерот Боб, кој е непоправлив оптимист и искрен морски сунѓер, заедно со неговите подводни пријатели. Тој живее во двокатен ананас во длабочините под тропскиот остров Бикини Атол. Наместо да го следи логичниот пристап кон секојдневните предизвици, Сунѓерот Боб му приоѓа на животот на чуден и неконвенционален начин. Без разлика дали бара совршена шпакла за својата техника за вртење хамбургери во „Красти Краб“ или само се дружи со својот најдобар пријател Патрик (кој е морска ѕвезда), добрите намери на Сунѓерот Боб обично создаваат хаос во неговиот подводен свет.

Се прикажува на каналите:

Nickelodeon RS  Nicktoons  

Беше на каналите:

SUPER RTL  Cufo TV  HTV3  Hayat Plus  Hayat TV  Hayatovci  ATV  Top Channel  OBN  

Следна епизода:

денес
07:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 210, Животно осигурање / Велико дување
денес
08:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 93
Дан за сликање / Патрик је шворц / Роѓак Ајнц
денес
08:25
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 211
Планктон у пензији / Невоље с трозупцем
денес
08:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 212, Мама, смањио се сунѓер / Спорт?
денес
09:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 109, Другари из клупе / Кебина хроника
денес
10:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 27, Патрик старац / Бака је закон
денес
10:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 82, Први роштиљџија / Ноќно светло
денес
11:00
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 95, Летњи цимери / Спасити веверицу
денес
14:30
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 5, Трн / Три шашаве звиждаљке
денес
15:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 9, Еп. 181
Дозвола за Милкшејк / Лигњослав као беба
денес
16:25
Сунѓер Боб Коцкалоне 9, Еп. 182, Мала жута књига / Возачки тест
денес
16:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 25
Олуја у ананасу / Специјалитет Кофе с помијама
денес
17:50
Сунѓер Боб Коцкалоне 8, Еп. 68, Забрана приласка / Фијаско!
денес
18:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 9, Еп. 79, Сенди обара рекорде
денес
20:10
Сунѓер Боб Коцкалоне 7, Еп. 50, Кебине виршле / Олупина Мауна Лоа
денес
20:35
Сунѓер Боб Коцкалоне 7, Еп. 51, Неки то воле с лигњом
денес
20:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 8, Еп. 53, Незгоде се дешавају / Друга пљеска
денес
22:45
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 233, Чување кита / Чист рачун
денес
23:00
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 234, Патнокио / Кувар Боб
денес
23:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 234, Патнокио / Кувар Боб
денес
23:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 235
Чланарина за библиотеку / Параноја од Планктона
денес
00:30
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 38, Састанак с ТВ-ом / Каренин вирус
денес
00:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 39, Нема роштиља / Ноќна пљеска
денес
01:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 228
Среќна вожња / Другари забавне величине
денес
02:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 229
Димензија жврљотине / Селидба Дебелог Грге
денес
04:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 36, Зовите полицију! / Брод у боци
денес
04:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 37, Будале на Месецу
денес
05:00
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 38, Састанак с ТВ-ом / Каренин вирус
денес
05:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 39, Нема роштиља / Ноќна пљеска
денес
05:45
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 86
Тобоганске кукавице / Кофо слатка кофо
Утре
07:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 213, У бекству / Изгубљено-наѓено
Утре
08:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 94
Сунѓер са шљивом / Тритон против Сунѓер Боба
Утре
08:25
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 214
Патриков купон / Дан за фотографисање
Утре
08:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 215, Дивљи другари / Не буди Патрика!
Утре
09:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 110, Пиџама журка / Налицкани Гари
Утре
10:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 83, Гљивице меѓу нама
Утре
10:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 84
Другари шпијуни / Сналажење у чамцу / Стари добри како се оно зваше
Утре
11:00
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 96, Напаст са запада
Утре
14:30
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 6
Живети пуним плуќима / Избледели од сунца
Утре
15:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 9, Еп. 183, Јао, јеж! / Лигњослав вежба карате
Утре
16:25
Сунѓер Боб Коцкалоне 9, Еп. 184
Бекство из затвора! / Неваљала спатула
Утре
16:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 26, Судар Тритона
Утре
17:50
Сунѓер Боб Коцкалоне 8, Еп. 71, Ај-Карен / Несаница
Утре
18:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 9, Еп. 79, Сенди обара рекорде
Утре
20:10
Сунѓер Боб Коцкалоне 8, Еп. 54, Шалтер за чамце / Кул лик
Утре
20:35
Сунѓер Боб Коцкалоне 8, Еп. 55
Пријатељски меч / Сентиментални сунѓер
Утре
20:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 8, Еп. 57
Лигњослављева школа за одрасле / Усмени домаќи
Утре
22:45
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 234, Патнокио / Кувар Боб
Утре
23:00
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 235
Чланарина за библиотеку / Параноја од Планктона
Утре
23:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 236, Зовите полицију! / Брод у боци
Утре
23:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 238, Састанак с ТВ-ом / Каренин вирус
Утре
00:30
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 40, Град балончиќа / Девојачко вече
Утре
00:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 41, Град Балончиќа / Девојачко вече
Утре
01:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 230
Роњење у дубоком мору / Крадљивци бочице
Утре
02:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 231, Моја нога! / Лимунада од мастила
Утре
04:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 40, Град балончиќа / Девојачко вече
Утре
04:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 41, Град Балончиќа / Девојачко вече
Утре
05:00
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 16, Пеќински сунѓер / Шаптач шкољкама
Утре
05:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 17, Повратак Туфнице / Систематски
Утре
05:45
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 87
Волети пљеску / Нови унапреѓени Лигњослав
петок
07:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 216, Пеќински сунѓер / Шаптач шкољкама
петок
08:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 95, Летњи цимери / Спасити веверицу
петок
08:25
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 217, Повратак Туфнице / Систематски
петок
08:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 218, Заврти бочицу / Сунѓер ми је у супи
петок
09:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 110, Пиџама журка / Налицкани Гари
петок
10:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 85, Сеобе / Код фенси Кебе
петок
10:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 86
Тобоганске кукавице / Кофо слатка кофо
петок
11:00
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 97
20.000 пљеска под морем / Битка за Коралово
петок
14:30
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 8
Лудорије с пљеском / Планктонова редовна муштерија
петок
15:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 9, Еп. 185, Дошло је из блатне лагуне
петок
16:25
Сунѓер Боб Коцкалоне 9, Еп. 186
Наплаќено с каматом / Планктонов љубимац
петок
16:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 7, Еп. 27, Пипак-визија / Волим да ѓускам
петок
17:50
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 6
Живети пуним плуќима / Избледели од сунца
петок
18:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 9, Еп. 80, Патрик-Мен! / Гаријева нова играчка
петок
20:10
Сунѓер Боб Коцкалоне 8, Еп. 58, Кисело-слатка лигња / Бабарогеније
петок
20:35
Сунѓер Боб Коцкалоне 8, Еп. 60
Патриково куќовање / Планктонов медени месец
петок
20:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 8, Еп. 61, Месецовање / Госн' Крабин одмор
петок
22:45
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 235
Чланарина за библиотеку / Параноја од Планктона
петок
23:00
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 236, Зовите полицију! / Брод у боци
петок
23:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 239, Нема роштиља / Ноќна пљеска
петок
23:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 240, Девојачко вече
сабота
00:30
Сунѓер Боб Коцкалоне 12, Еп. 42, Фармер Боб / Гари и Туфница
сабота
00:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 12, Еп. 43, Глупирање / Балада о Прљавом Смрди
сабота
01:55
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 232, О, сенфе мој / Списак за куповину
сабота
02:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 233, Чување кита / Чист рачун
сабота
04:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 18, Заврти бочицу / Сунѓер ми је у супи
сабота
04:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 19
Повратак Ража-мена / Лари менаџер ресторана
сабота
05:00
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 21
Без сликања, молим / Заглављен на крову
сабота
05:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 22
Ходајуќе зомби-пљеске / Возачка напаст
сабота
05:45
Сунѓер Боб Коцкалоне 5, Еп. 88
Говор пара / Сунѓер Боб против пљескомата / Љигави плес
сабота
07:50
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 219
Повратак Ража-мена / Лари менаџер ресторана
сабота
08:15
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 9, Другари из клупе / Кебина хроника
сабота
08:20
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 214
Патриков купон / Дан за фотографисање
сабота
08:40
Сунѓер Боб Коцкалоне 6, Еп. 10, Пиџама журка / Налицкани Гари
сабота
08:45
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 215, Дивљи другари / Не буди Патрика!
сабота
09:05
Сунѓер Боб Коцкалоне 11, Еп. 216, Пеќински сунѓер / Шаптач шкољкама
сабота
09:35
Сунѓер Боб Коцкалоне 12, Еп. 246
Бајате помије / Облачно са грмљавином
сабота
14:05
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 10, Животно осигурање / Велико дување
сабота
14:30
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 11
Планктон у пензији / Невоље с трозупцем
сабота
14:50
Сунѓер Боб Коцкалоне 10, Еп. 14
Патриков купон / Дан за фотографисање
ПРЕПОРАКИ
 • Поштар Пет: Специјалне поштанске услуге (2008)

  вторник
  image
  Поштар Пет се враќа натраг на екран са новим авантурама, у којима поново можете да видите његовог старог и верног пријатеља Џеса, и можете да се упознате са новим...
 • Господин Магу (2019)

  вторник
  image
  Сите го сакаат Магу! Овој веселко е секогаш среќен и сака да помогне. Но бидејќи не сфаќа дека очајно му се потребни очила, тој продолжува да предизвикува...
 • Моланг (2015)

  вторник
  image
  Многу интересен и смешен цртан филм за двајца пријатели, за енергичниот, весел и ентузијастички расположен зајак по име Моланг, како и за срамеживото, повлечено и...
 • Кунг фу панда (2011)

  вторник
  image
  Одбраниот војник змеј и заштитник на Долината на Мирот, пандата По е многу вешт и гладен за правда... И за кнедли. Заедно со бесната петорка, По ја брани Палатата...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.