Габриел Бyрне глуми Тома Даwкинса, случајног јунака који има главну улогу у овом сувременом трилеру о уротама. Кад то најмање очекује, наѓе се на важној политичкој функцији и рискира све супротстављајуќи се моќном естаблишменту.
Доуглас Ходге, Гина МцКее, Цхарлес Данце, Руперт Гравес и Рутх Негга такоѓер глуме у овој серији у четири дијела коју је написао Роберт Јонес (Леннон Накед), а режирао Ед Фраиман (Тхе Пхилантхропист). Драма је надахнута романом Цхриса Муллина А Верy Бритисх Цоуп.

У катастрофалној индустријској несреќи у Теессидеу погинуло је неколико људи и постављена су неугодна питања о сигурносним процедурама америчке петрокемијске компаније о којој се ради. Даwкинс дубоко вјерује у транспарентност владе, зато се мора борити с финанцијским и војним интересима, и домаќим и меѓународним, да би открио истину и да би за обитељи погоѓене трагедијом била задовољена правда. Неќе му бити лако странку и бираче задржати на својој страни, а погодит ќе га и тешкоќе у приватном животу. Тијеком истраге о катастрофи Даwкинс дознаје за тајне везе естаблишмента и петрокемијске компаније и велике игре иза кулиса.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.