poster

Тајни круг

Secret Circle (2011)


Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.5/10
Оценка на корисникот: 9/10
(2 гласови)

Цассие Блаке (Бритт Робертсон) је била сасвим обична, сретна тинејџерица до тренутка када јој је мајка Амелиа погинула у пожару. Након тог трагичног догаѓаја преселила се код баке Јане у прекрасан градиќ у Wасхингтону, Цханце Харбор, у којему је некада живјела њезина мајка и гдје се чини да његови становници знају више о Цассие него она сама. Након што јој нови пријатељи из Цханце Харбора открију да су потомци моќних вјештица и да су чекали њу да доѓе и као посљедња карика употпуни нову генерацију Тајнога Круга којег чине шест обитељи, Цассие им првотно не повјерује, но када јој Адам (Тхомас Деккер), један од вјештаца, открије како да откључа своје невјеројатне магичне способности, необичне ствари постану дио Цассиеине свакодневнице. Ускоро након откривања тих тајни, Цассие пронаѓе стару кожну књижицу магије њезине мајке која открива да њезина смрт можда и није била несретни случај како се у том тренутку чинило.

Адам Цонант – један од двојице мушкараца у Кругу. Адам и Цассие од почетка осјете меѓусобну привлачност, но суспрежу се да нешто даље подузму јер Адам хода са Цассиеном новом најбољом пријатељицом Дианом, попут веќине дјеце из Круга и Адам је остао без једног од родитеља (мајке), због чега се његов отац пропио и почео без превеликог устручавања причати о синовим способностима;

Диана Меаде (Схеллеy Хенниг) – лијепа и паметна дјевојка те воѓа Круга која се брзо спријатељи с Цассие и помогне јој да користи своје моќи за добро.

Фаyе Цхамберлаин (Пхоебе Тонкин) – опасна дјевојка из групе која моќи користи за своје себичне потребе, те се због тога често сукобљава с Дианом, Фаyе је кќи равнатељице Цхамберлаин.

Мелисса Гласер (Јессица Паркер Кеннедy) – Мелисса је несигурна дјевојка, Фаyеина најбоља пријатељица и често суучесница у њезиним злодјелима, на почетку серије Мелисса се осјеќа као да се налази у Фаyеиној сјени и треба пронаќи начин како да превлада тај осјеќај и постане своја особа

Ницк Армстронг (Лоуис Хунтер) – злочести самотни дечко с изнимним атлетским способностима, Ницк је изгубио оба родитеља у раној доби, те сада живи с ујаком у куќи покрај Цассие.

Остали главни ликови у серији су: Цхарлес Меаде (Гале Харолд) – Дианин отац и главни антагонист приче, Цхарлес је познати одвјетник за којег сазнајемо да је узроковао пожар у којему је погинула Цассиена мајка и има тајни и потенцијално опасни план за припаднике Тајнога Круга; те Даwн Цхамберлаин (Натасха Хенстридге) – Фаyеина мајка и уједно равнатељица школе коју сви из Круга похаѓају, Даwн је наизглед брижна према ученицима и заштитнички настројена према Кругу, те припадница његове прошле генерације, но убрзо откријемо како ради са Цхарлесом.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.