poster

Повратак у родни град

The Town (2012)

Драма, Mистерија | Обединетото Кралство
Режисер: Colin Teague

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.8/10

Марк (30) провео је посљедњих десет година у Лондону, градеќи нови живот, и није му лако вратити се куќи, родитељима с којима је увијек био у натегнутим односима. Његова бака Беттy преселила се у његову собу, а сестру, тинејџерицу Јодие, једва познаје. Иако на почетку жели што прије напустити градиќ, полако се враќа животу који је оставио за собом. Готово сви школски пријатељи остали су живјети у градиќу, али с њима тешко проналази заједнички језик. Најгори му је сусрет с првом љубави Алице. Још осјеќају нешто једно према другом, али се Алице у меѓувремену удала и родила. Марк мора одлучити хоќе ли остати и пазити на обитељ или вратити се свом животу у Лондону. Но мјесто које је некада звао домом постало му је страно и тајновито.
Ова драмска серија приказује данашњу животну стварност у Великој Британији кроз фикцијски градиќ Рентон. Ово обично мјесто није ни град ни село - има новоизграѓених стамбених насеља, школе и уличне сајмове. Рентон је изгубио своју индустрију и традицију, но људи и даље жуде за заједништвом. Суочавају се с истим изазовима с којима се и остали људи суочавају, али се труде уживати у животу колико год могу. Ово је прича о човјеку који покушава пронаќи своје мјесто у обитељи и заједници у којој је одрастао.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.