Након што је нестао и што је пет година сматран мртав, Оливер Qуеен (Амелл) пронаѓен је на изолираном отоку у Пацифику те се враќа куќи у Старлинг Цитy – гдје га дочекају његова предана мајка Моира (Тхомпсон), вољена сестра Тхеа (Холланд) и најбољи пријатељ Томмy Мерлyн (Доннелл), но сви имају осјеќај да се Оливер промијенио због тога што је проживио на отоку. Како се Оливер поновно зближава са својим ближњима те се покушава прилагодити у своје повлаштено друштво које је некоќ добро знао, потајице дјелује као Арроw – осветник с капуљачом – који исправља гријехе које је починила његова обитељ и бори се против зала у друштву. Док скрива истину о томе какав је човјек постао, Оливер очајнички жели испунити очеву посљедњу жељу да спаси Старлинг Цитy од корумпираности те се истодобно жели искупити у очима своје бивше дјевојке Лаурел Ланце (Цассидy).
Лаурел је борац за друштвену правду и ради као одвјетница за сиромашне и немоќне те мрзи Оливера јер ју је преварио с њезином сестром Саром. Лаурел криви Оливера за сестрину смрт што додатно комплицира њихов однос, али не може пореќи романтичне осјеќаје које и даље гаји према њему. Други члан обитељи Ланце – Лаурелин отац, детектив Qуентин Ланце (Блацктхорне) – одлучан је у намјери да ухити и прокаже осветника званог Арроw који дјелује у његову граду. Премда нема конкретних повезница измеѓу Оливера и Арроwа, детектив Ланце мрзи Оливера и исто га криви за Сарину смрт те за тугу и разочарање које је приуштио Лаурел. Оливер је болно свјестан да нема веќег непријатеља у Старлинг Цитyју од детектива Ланцеа.
Оливер опрезно скрива тајни идентитет који користи под окриљем таме, али преко дана глуми богатог, безбрижног и неопрезног пробисвијета какав је некоќ био. Притом му је пратња возач и тјелохранитељ Јохн Диггле (Рамсеy), којег је унајмила Оливерова мајка Моира да чува њезина сина сад кад се вратио камо и припада. Усто се цијело вријеме Оливерова обитељ и пријатељи питају што се догодило на отоку. Што је узроковало бродолом, како је Оливер задобио грозне ожиљке које настоји скрити, како је преживио свих тих година те како је на концу побјегао с отока? То нису питања која Оливер жели чути, а камоли одговарати на њих. Меѓутим, Моира можда о смртоносном бродолому зна више него што други мисле – и можда је окрутнија него што би њезина обитељ то икад могла помислити. Сад кад се преудала, Моира одаје дојам предане жене и мајке, али иза те маске, она је заиста тајна својој обитељи и свима око ње.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.