Јаред Франклин и Петер Басх два су сналажљива парничара. Након што поразе Дамиена Карпа који ради за престижни одвјетнички уред Инфелд & Даниелс д.о.о., регрутира их суоснивач и главни партнер Стантон Инфелд како би учмалој твртки удахнуо нов живот. Уз то, двојац Стантона подсјеќа на властите почетке с покојним партнером Даниелсом. Франклину и Басху помаже Цармен Пхиллипс, бивша осуѓеница на увјетној казни која обавља истраге везане уз предмете, и Пиндар Сингх, бриљантни агорафобични одвјетник и факултетски колега.
Када су пристали радити за Инфелд Даниелс, Франклину и Басху обеќано је да ќе и даље моќи радити на истим врстама предмета као и дотада, но сада уз потпору великог одвјетничког уреда. На велику жалост Дамиена Карпа те његове бивше дјевојке и одвјетнице Ханне Линден, Франклин и Басх покажу се учинковитим одвјетницима, без обзира на честе испаде у судници.
Карп и Линден иза леѓа насловном двојцу потајно скупљају документе којима их желе инкриминирати и тиме присилити Инфелда да их отпусти. Но након што помогне Франклину и Басху на војном суду, Линден обрише све документе, осим копије на серверу која се не може обрисати и не успијева их скрити од партнера из њујоршког уреда.
Двојац послије сазна да их је Инфелд запослио како би заштитио твртку од присилне продаје другој твртки, посебице твртки Франклинова оца, Франклин & Франклин. Иако се двојац осјеќа изиграно, помаже спасити Инфелд Даниелс од покушаја преузимања. Инфелд долази у њихов дом и изражава жаљење због лажи.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.