Анимираната серија го следи прасенцето Пепа кое живее со својот помал брат Џорџ, со мајката Прасица и со таткото Прасе. Омилените работи на Пепа се играње игри, дотерување, шетање и скокање во вирчиња со кал.
Пепа е симпатично и енергично прасенце што живее со нејзиниот помал брат Џорс, со мајката Прасица и со таткото Прасе. Омилените работи на Пепа се играње игри, дотерување, шетање и скокање во вирчиња со кал. Нејзините авантури секогаш завршуваат среќно, со многу гровтање и со смеа.

Се прикажува на каналите:

Pikaboo  Nick Jr.  Tring Tring  SUPER RTL  SLO1  

Беше на каналите:

SLO2  RTS2  RTRS  FTV  Minimax  KiKA  Elta 1 HD  Sitel  ATV  

Следна епизода:

денес
14:02
Пепа Прасе 1, Еп. 48, Дека Прасетов брод
денес
14:45
Пепа Прасе 4, Еп. 15, Бродоградилиште Деке Зеке
денес
14:50
Пепа Прасе 4, Еп. 16, Тресе, лупа и удара
денес
14:55
Пепа Прасе 4, Еп. 17, Шампион Тата Прасе
денес
15:00
Пепа Прасе 4, Еп. 21, Час физичког
денес
16:09
Пепа Прасе 1, Еп. 48, Дека Прасетов брод
денес
16:14
Пепа Прасе 1, Еп. 49, Куповина
денес
17:56
Пепа Прасе 2, Еп. 21, Мала створења
денес
18:00
Пепа Прасе 2, Еп. 22, Спортски дан
денес
18:06
Пепа Прасе 2, Еп. 23, Гаража Деке Пса
денес
19:58
Прасенцето Пепа
денес
20:05
Пепа Прасе 1, Еп. 48, Дека Прасетов брод
денес
20:13
Пепа Прасе 1, Еп. 49, Куповина
денес
22:50
Пепа Прасе 2, Еп. 35, Декин мали возиќ
денес
22:55
Пепа Прасе 2, Еп. 36, Школска екскурзија
денес
23:03
Пепа Прасе 2, Еп. 37, Ребека Зека
денес
23:07
Пепа Прасе 2, Еп. 38, Беба прасе
денес
23:10
Пепа Прасе 2, Еп. 39, Пут кроз природу
денес
02:01
Пепа Прасе 1, Еп. 48, Дека Прасетов брод
денес
02:45
Пепа Прасе 4, Еп. 15, Бродоградилиште Деке Зеке
денес
02:50
Пепа Прасе 4, Еп. 16, Тресе, лупа и удара
денес
02:55
Пепа Прасе 4, Еп. 17, Шампион Тата Прасе
денес
03:00
Пепа Прасе 4, Еп. 21, Час физичког
денес
04:07
Пепа Прасе 1, Еп. 48, Дека Прасетов брод
денес
04:12
Пепа Прасе 1, Еп. 49, Куповина
Утре
06:00
Пепа Прасе 2, Еп. 8, Медин слободан дан
Утре
06:05
Пепа Прасе 2, Еп. 9, Слоница Емили
Утре
06:10
Пепа Прасе 2, Еп. 10, Џорџов пријатељ
Утре
07:45
Прасенцето Пепа 6, Еп. 45
Утре
10:50
Пепа Прасе 2, Еп. 35, Декин мали возиќ
Утре
10:55
Пепа Прасе 2, Еп. 36, Школска екскурзија
Утре
11:00
Пепа Прасе 2, Еп. 37, Ребека Зека
Утре
11:05
Пепа Прасе 2, Еп. 38, Беба прасе
Утре
11:10
Пепа Прасе 2, Еп. 39, Пут кроз природу
Утре
14:45
Пепа Прасе 4, Еп. 22, Грм купине
Утре
14:50
Пепа Прасе 4, Еп. 23, Грнчарија
Утре
14:55
Пепа Прасе 4, Еп. 24, Папирни авиони
Утре
15:00
Пепа Прасе 1, Еп. 2, Диносаурус се изгубио
Утре
17:56
Пепа Прасе 2, Еп. 24, Вожња балоном
Утре
18:00
Пепа Прасе 2, Еп. 25, Џорџ се прехладио
Утре
18:06
Пепа Прасе 2, Еп. 26, Провера вида
Утре
22:50
Пепа Прасе 2, Еп. 40, Измишљени пријатељ
Утре
22:55
Пепа Прасе 2, Еп. 41, Пријатељ за дописивање
Утре
23:03
Пепа Прасе 2, Еп. 42, Таван Баке и Деке
Утре
23:07
Пепа Прасе 2, Еп. 43, Школски камп
Утре
23:10
Пепа Прасе 2, Еп. 44, Ормариќ с играчкама
Утре
02:49
Пепа Прасе 4, Еп. 22, Грм купине
Утре
02:53
Пепа Прасе 4, Еп. 23, Грнчарија
Утре
02:58
Пепа Прасе 4, Еп. 24, Папирни авиони
Утре
03:00
Пепа Прасе 1, Еп. 2, Диносаурус се изгубио
петок
06:00
Пепа Прасе 2, Еп. 11, Језеро за бродиќе
петок
06:05
Пепа Прасе 2, Еп. 12, Господин страшило
петок
06:10
Пепа Прасе 2, Еп. 13, Временска капсула
петок
07:45
Прасенцето Пепа 6, Еп. 46
петок
10:50
Пепа Прасе 2, Еп. 40, Измишљени пријатељ
петок
10:55
Пепа Прасе 2, Еп. 41, Пријатељ за дописивање
петок
11:00
Пепа Прасе 2, Еп. 42, Таван Баке и Деке
петок
11:05
Пепа Прасе 2, Еп. 43, Школски камп
петок
11:10
Пепа Прасе 2, Еп. 44, Ормариќ с играчкама
петок
14:45
Пепа Прасе 1, Еп. 3, Најбољи пријатељ
петок
14:50
Пепа Прасе 1, Еп. 4, Папагај Поли
петок
14:55
Пепа Прасе 1, Еп. 5, Жмурке
петок
15:00
Пепа Прасе 1, Еп. 9, Тата је изгубио наочаре
петок
17:56
Пепа Прасе 2, Еп. 27, Дугачка трава
петок
18:00
Пепа Прасе 2, Еп. 28, Зои Зебра, поштарова ќерка
петок
18:06
Пепа Прасе 2, Еп. 29, Сликање
петок
22:50
Пепа Прасе 2, Еп. 45, Тата Прасе - капетан
петок
22:55
Пеппа Пиг 2, Еп. 46, Пеппа Пиг
петок
23:03
Пеппа Пиг 2, Еп. 48, Пеппа Пиг
петок
23:07
Пеппа Пиг 2, Еп. 49, Пеппа Пиг
петок
23:10
Пепа Прасе 2, Еп. 50, Роѓендан Тате Прасета
сабота
02:49
Пепа Прасе 1, Еп. 3, Најбољи пријатељ
сабота
02:53
Пепа Прасе 1, Еп. 4, Папагај Поли
сабота
02:58
Пепа Прасе 1, Еп. 5, Жмурке
сабота
03:00
Пепа Прасе 1, Еп. 9, Тата је изгубио наочаре
сабота
06:45
Прасенцето Пепа 5, Еп. 44
сабота
07:10
Прасенцето Пепа 6
сабота
10:50
Пепа Прасе 2, Еп. 45, Тата Прасе - капетан
сабота
10:55
Пеппа Пиг 2, Еп. 46, Пеппа Пиг
сабота
11:00
Пеппа Пиг 2, Еп. 48, Пеппа Пиг
сабота
11:05
Пеппа Пиг 2, Еп. 49, Пеппа Пиг
сабота
11:10
Пепа Прасе 2, Еп. 50, Роѓендан Тате Прасета
сабота
14:45
Пепа Прасе 1, Еп. 10, Баштованство
сабота
14:50
Пепа Прасе 1, Еп. 11, Штуцање
сабота
14:55
Пепа Прасе 1, Еп. 12, Бицикли
сабота
15:00
Пепа Прасе 1, Еп. 14, Пуштање змаја
сабота
17:55
Пеппа Пиг 2, Еп. 49, Пеппа Пиг
сабота
22:50
Пепа Прасе 2, Еп. 51, Спавање код другарице
сабота
22:55
Пепа Прасе 2, Еп. 52, Звезде
сабота
23:03
Пепа Прасе 3, Еп. 1, Рад и игра
сабота
23:07
Пепа Прасе 3, Еп. 2, Дуга
сабота
23:10
Пепа Прасе 3, Еп. 3, Педров кашаљ
недела
02:45
Пепа Прасе 1, Еп. 10, Баштованство
недела
02:53
Пепа Прасе 1, Еп. 11, Штуцање
недела
02:58
Пепа Прасе 1, Еп. 12, Бицикли
недела
03:00
Пепа Прасе 1, Еп. 14, Пуштање змаја
недела
06:45
Прасенцето Пепа 5, Еп. 46
недела
07:20
Прасенцето Пепа 4
недела
10:50
Пепа Прасе 2, Еп. 51, Спавање код другарице
недела
10:55
Пепа Прасе 2, Еп. 52, Звезде
ПРЕПОРАКИ
 • Титани тинејџери, одиме! (2013)

  денес
  image
  Мали Титани Напред на комичан начин добијају увид у животе суперхероја. Глеаоци ќе коначно имати прилику да виде како живе суперхероји тинејџери. Мали Титани:...
 • АЛВИННН!!! и веверице (2015)

  денес
  image
  Сувремена верзија (2015.) истоимене серије из 1983. Ријеч је о анимираној комедији о самохраном оцу Давиду Севиллеу који је посвојио - три вјеверка. Синови га...
 • Поллy Поцкет - Џепна Поли (2018)

  денес
  image
  Ниједан сан није превелики, ниједна авантура није премала за ПОЛИ ПОКЕТ! Када Поли наследи магични медаљон који јој омогуќава да се смањи на висину од 10 цм, она...
 • Падингтонове пустоловине (2020)

  денес
  image
  Journey across the pond to London for heartwarming adventures with beloved British bear Paddington in this CG-animated series, which centers on a younger...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.