Прича почиње покушајем отмице Вицторије Балванере, велике земљопосједнице и власнице познате агенције за оглашавање. Јосé Áнгел, који се нашао на обитељском имању јер се дошао пријавити за посао надгледника, спаси је од криминалаца. Након што сваѓа заврши, Вицториа одлучи запослити Јосéа Áнгела као свог тјелохранитеља. Будуќи да су по читаве дане заједно, меѓу њима се роди права љубав. Меѓутим, њихова је љубав немогуќа јер су обоје у браку. Вицториа је супруга Нелсона Бризза који се њом оженио из користи, а у браку су добили кќер Ницоле. Ницоле је арогантна дјевојка која стално крије своје проблеме с булимијом и анорексијом. Она воли своје родитеље и дједа Анíбала који је строг, доминантан и паметан човјек те манипулира животима својих кќери Вицторије и Адриане. Кад Вицториа открије да Нелсон има љубавницу која ќе му родити дијете, жели раставу, но он је одбија напустити. С друге стране, Јосé Áнгел пати јер је изгубио супругу Цристину која је умрла у несреќи након што је сазнала да је кќи Анíбала Балванере с којим је њезина мајка давно била у вези.
Лилиана, Цристинина кќи, пати због губитка помајке игнорирајуќи чињеницу да је Адриана њезина права мајка. Ради као вртларица у куќи Балванера гдје се мора носити с Ницолеином непристојношќу и малтретирањем. Ницоле стално наглашава класну разлику меѓу њима. Меѓутим, то ќе завршити када Лилиана сазна да је и она Балванера, знајуќи да ќе јој то дати самопоуздање да се бори за љубав Ницолеина тјелохранитеља Францисца. Ницоле ќе учинити готово све да загорча живот Францисцу не знајуќи да ќе се и она на крају заљубити у њега. Као резултат низа неспоразума, Ницоле се уда за Рогелија којега не воли, мислеќи да је Францисцо заљубљен у Лилиану. Рогелио прихвати овај брак слиједеќи напутке своје мајке која је у Ницоле видјела једини спас од банкрота. Но брак се претвори у пакао за обоје. Након трагичног догаѓаја који угрози Лилианин живот, Францисцо је присиљен оженити се њом. Та ситуација јако погоди Ницоле јер кад се након њезина прекида с Рогелиом поновно сусретну, обоје схвате да се и даље воле. Вицториа, Јосé Áнгел, Ницоле и Францисцо морат ќе свладати запреке судбине која ќе их зближити и натјерати да увиде тко су њихове ´Праве љубави´.


Вицториа Балванера (Ерика Буенфил)
Вицториа је јако елегантна и дотјерана. Дионичарка је и креативна директорица велике твртке за оглашавање. Удала се за Нелсона Бризза с којим има кќер Ницоле. Кад је дознала за супругову невјеру, растала се од њега. Поновно је пронашла љубав у тјелохранитељу Јосéу Áнгелу Арриаги.

Јосé Áнгел Арриага (Едуардо Yаñез)
Јосé је једноставан мушкарац посвеќен својој супрузи Цристини Цорони и кќери Лилиани. Отац га је учио високим етичким и моралним вриједностима, као и борилачким вјештинама. Судбина га је одвела да ради као Вицторијин тјелохранитељ те се у њу и заљуби.

Ницоле (Никки) Бризз (Еиза Гонзáлез)
Ницоле је јако лијепа дјевојка. Хировите је и промјењиве нарави, иако је заправо добра срца и треба љубав. Пати од булимије јер има проблема са самопоуздањем, а ради као манекенка у обитељској агенцији за оглашавање. За тјелохранитеља јој додјеле Францисца Гузмáна и меѓу њима се роди љубав. Меѓутим, Никки ќе због своје незрелости направити много погрешака.

Францисцо Гузмáн (Себастиáн Рулли)
Францисцо је мужеван и племенит мушкарац. Мајка га је напустила и то јој не може опростити. Преселио се у иноземство те студирао на војној академији, а с 25 година оженио се Маријом. Након што је сазнао за њезину невјеру, посве се разочарао у љубави те се није желио поновно заљубити. Случајно упозна Áнгела који га препоручи као Вицторијина тјелохранитеља. Меѓутим, запосле га као Ницолеина тјелохранитеља те се заљуби у њу.

Анíбал Балванера (Енриqуе Роцха)
Анíбал је себични милијунаш великог ега, иако се свијету приказује као праведан човјек. Веќински је дионичар у Вицторијиној агенцији за оглашавање. Обожава Вицторију и Никки, али одбија Адриану јер је затрудњела с 15 годину. Попис његових љубавница је дугачак, али имао је нешто посебно с Есперанзом Цороном. Његов ќе се живот промијенити кад открије да прошлост није мртва како је мислио, што ќе му задати велике главобоље.

Нелсон Бризз (Гуиллермо Цапетилло)
Нелсон је амбициозан и заводљив мушкарац. Врло је успјешан са женама, но при томе је врло дискретан и људи вјерују да је вјеран и привржен супруг Вицторији. Један је од директора у агенцији за оглашавање, а његов брак с Вицторијом био је велики корак у његову друштвеном и економском развоју. Иако му је стало до супруге и кќери, не даје им превише позорности те упада у заводљиву замку Кендре Ферретти.

Адриана Балванера (Наталиа Есперóн)
Адриана је прекрасна жена. Заљуби се у доби од 15 година и остане трудна, а кад за то сазна њезин отац, изолира је од свијета. Затим је превари и каже јој да је дијете роѓено мртво и пошаље је на студиј у Еуропу. На концу Адриана постане успјешна фотографкиња. Једног дана одлучи се вратити у Мексико гдје ќе открити истину која ќе је мотивирати да се бори за правду.

Лилиана Арриага (Схерлyн)
Лилиана је прекрасна и интелигентна дјевојка роѓена на селу која воли вртларење. Њезина права мајка је Адриана Балванера. Јако се диви оцу који јој у свему угаѓа. Пресели се у град те почне радити у Вицторијиној куќи гдје ќе се морати суочити с Никкином непристојношќу и борити се с њом за Францисцову љубав.

Цристина Цорона де Арриага (Мóника Сáнцхез)
Цристина је драга и једноставна жена. Она је кќи Есперанзе Цороне која ју је одгојила као самохрана мајка. Вјерна је, има висока морална начела те је куќаница посвеќена супругу и кќери. Јако је заљубљена у Јосéа Áнгела док је, с друге стране, љубоморна и несигурна. Цристина постане импулзивна и њезина љубомора расте кад посумња да се њезину супругу свиѓа Вицториа.

Кендра Ферретти (Марјорие Де Соуса)
Кендра је прекрасна и каризматична жена која је спремна на све како би остварила своје амбициозне циљеве. Њезина прошлост скривена је иза њезина манекенског изгледа: морала је врло млада постати проститутка. Кендрин животни циљ је удати се за милијунаша. Како би радила у Вицторијиној агенцији за оглашавање, постане љубавница Сантина Роце који је луд за њом и помаже јој у њезиним злим плановима.

Беатриз Гузмáн (Сусана Гонзáлез)
Беатриз ја лијепа млада жена племенитих осјеќаја. Она је Францисцова сестра. Студирала је трговину и удала се за Леонарда који јој забрањује да ради и физички злоставља. Из те везе родио се Гуилло, који је њезин разлог за живот. Сталне агресије њезина мужа наведу је да се растане од њега. Салсеро ќе јој помоќи да ријеши све своје проблеме и у њему ќе наќи праву љубав.

Беше на каналите:

3 Plus  Vizion Plus  

Препораки
  • Among Us (1994)

    image
    Among us (UU) is a German soap opera broadcasted since 28 November 1994, Monday to Friday by RTL. Among us deals about people in the Schillerallee in Cologne,...
  • Забрането јаболко (2018)

    image
    Зејнеп е девојка која строго се придржува до етичките вредности, цели кон успешна кариера и се стреми кон неа, додека Јилдиз верува дека заслужува повеќе и смета...
  • Дајем ти живот (2020)

    image
    Ово је прича о двјема обитељима које долазе у контакт преко Ницолáса, Еленина и Ернестова посвојена сина. Елена, Ернесто и Ницолáс живјели су као сретна обитељ...
  • Милост (2013)

    image
    Милост је прича о прелепој младој девојци Нарин која је јуначки и с поносом превладала све препреке које је живот ставио пред њу. Долазак из малог града до...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.