poster

Луда љубав

Mad Love (2011)

Режисер: Pamela Fryman

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.0/10
Оценка на корисникот: 10/10

'Луда љубав' је прича о четири пријатеља из Неw Yорка. Док се двоје од њих заљуби до ушију, друго двоје се једноставно не може поднијети. У епицентру ове романтичне и хумористичне серије смјештене у Неw Yорку су четири пријатеља: Бен и Ларрy те Кате и Цонние. Бен и Кате се случајно упознају на врху 'Емпире Стате Буилдинга' и заљубе се на први поглед. Дружењем упознају Беновог пријатеља Ларрyја и Катеину пријатељицу Цонние. Ларрy и Цонние се не слажу најбоље од самог почетку, јер су обоје поприлично цинични. Након неког времена, Ларрy и Цонние остваре бољи однос.

Памела Фрyман режирала је веќину епизода серије 'Како сам упознао вашу мајку' и епизоде многих других хумористичних серија као што су 'Јуст Схоот Ме', 'Два и пол мушкарца', 'Пријатељи' те 'Краљ Qуеенса'.
Освојила је два Еммyа за серију 'Санта Барбара'. Номинирана за два Еммyја због хумористичне серије 'Како сам упознао вашу мајку'. Сценарист серије 'Луда љубав' Матт Тарсес продуцирао је веќину епизода хит серије 'Стажист', 'Најгори тједан' и 'Спортс Нигхт'. Освојила је Еммy номинацију 2005. године за серију 'Стажист'.


Јасон Биггс је најпознатији по својој улози у култним наставцима хит комедије 'Америчка пита'. Улога у серији 'Луда љубав' прва му је том ТВ жанру након десет година. Јасон је роѓен 1978. године у Неw Јерсеyју. Има двије старије сестре, а почео је глумити веќ као петогодишњак. У браку је с глумицом Јеннy Моллен. Освојио је МТВ Мовие Аwард за најбољи пољубац ('Америчка пита 2').
У овој серији утјеловљује лик младог одвјетника који се налази у вези која га спутава те ускоро, сасвим случајно, упознаје љубав свог живота.

Сарах Цхалке је позната по улози Стелле у хит серији 'Како сам упознао вашу мајку' и докторице Реид у хит серији 'Стажист'. Роѓена је 1976. године у Канади. Говори француски и њемачки језик. Волонтерка је и ради у 'Аудреy Хепбурн' фонду за дјецу. Отац јој је одвјетник те њезини родитељи воде агенцију за посвојење дјеце. Сама је мајка сина Цхарлие Рходеса Афифија. Са 17 година је добила улогу Бецкy Цоннер у серији 'Росеанне'. Тренутно тумачи главну улогу у серији 'Хоw то Ливе wитх Yоур Парентс (Фор тхе Рест оф Yоур Лифе)'. У 'Лудој љубави' глуми прпошну и помало неспретну Кате која се заљуби у Бена на први поглед и живи с најбољом пријатељицом Цонние.

Тyлер Лабине је познат по филмовима 'Планет мајмуна: Постанак' (2011.), 'Туцкер и Дале против зла' (2010.) и 'Реапер' (2007.). Овај глумац је роѓен 29. травња 1978. године у Канади. Сам глумац је признао да је његов најгори посао онај достављача пиззе. Ожењен је с Царрие Русцхеинскy.
У серији тумачи Ларрyја, Беновог циничног, најбољег пријатеља који је увијек у препирки с Цонние.

Јудy Греер је остварила многе гостујуќе улоге у хит серијама 'Два и пол мушкарца', 'Калифорникација', и 'Теорија великог праска'. Греер је роѓена и одрасла у Детроиту у обитељи механичара и болничке администраторице. Десет година је тренирала класични руски балет. У њезин филмски опус спадају филмови 'Од клинке до комада', 'Тхе Виллаге', 'Што жене воле'. Главно обиљежје је да увијек у филмовима тумачи најбољу пријатељицу главних протагониста. У серији 'Два и пол мушкарца' глумила је три различита лика. Јудy глуми Катеину најбољу пријатељицу Цонние која је оличење сарказма и не слаже се с Ларрyјем.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.