Сага о Хатфиелдима и МцЦоyима почиње с Девилом Ансеом Хатфиелдом (Кевин Цостнер) и Рандаллом МцЦоyем ( Билл Паxтон). Та два пријатеља и суборца била су блиска све до краја Граѓанског рата, када се враќају својим куќама, један близу другога – Хатфиелд у Западну Виргинију, а МцЦоy на другу обалу граничне ријеке Туг, у Кентуцкy. Све веќа напетост, неразумијевање и огорченост ускоро ќе прерасти у свеопќи рат измеѓу двије обитељи. Како непријатељство расте, у сукоб се укључују обитељ, пријатељи и вањске силе, што двије државе доводи на руб новога граѓанског рата. Сраз кланова почиње кад један Хатфиелд убије МцЦоyа, а кќи Рандалла МцЦоyа и син Девила Ансеа Хатфиелда започну бурну и забрањену љубавну везу…. Кроника је то сукоба кланова који је потакнуо страст, освету, храброст, пожртвовност, злочине и оптужбе, истодобно заувијек мијењајуќи ове двије обитељи и регију у којој су живјеле.
Обитељ Хатфиелд:
Девил Ансе Хатфиелд (Кевин Цостнер) – Глава обитељи Хатфиелд. Девил Ансе одан је обитељи и супрузи Левицy и строг је, али ангажиран отац Јохнсу, Wиллиаму "Цапу" Хатфиелду и осталих једанаестеро дјеце. Роѓени је воѓа и постаје локални подузетник након што отвори твртку која се бави сјечом шума.
Левицy Хатфиелд (Сарах Парисх) – Супруга Девила Ансеа Хатфиелда и његова најближа, најоданија савјетница. Левицy је мајка Јохнсеа, Цапа и још једанаестеро дјеце.
Wалл Хатфиелд (Поwерс Боотхе) – Најстарији од четворице браќе Хатфиелд, Wалл је угледни судац у Западној Виргинији, продоран је и одрјешит. Труди се избјегавати сваѓе, али иако је најразборитији у обитељи, ускоро и он упада у круг насиља.
Јим Ванце (Том Беренгер) – Ујак Девила Ансеа, Јим је немилосрдан и осветољубив човјек с готово психотичном склоношќу бруталности.
Јохнсе Хатфиелд (Матт Барр) – Најстарији син Девила Ансеа и Левицy Хатфиелд. Необуздани млади заводник с неутаживим апетитом за романтичне невоље. Јохнсе се удвара Росеанни МцЦоy, знајуќи да је љубавна веза измеѓу њихове двије обитељи забрањена.
Wиллиам “Цап” Хатфиелд (Боyд Холброок) – Јохнсеов млаѓи брат, Цап је тешко озлијеѓен у несреќи приликом сјече стабала. Ивер му је улетио у око и отада види мутно. Осјетљив је кад га нетко увриједи, али доказује да је најбољи стријелац у обитељи и да може убити из велике удаљености гледајуќи здравим оком.
Цоттон Топ Моунтс (Ноел Фисхер) – Незаконити син Еллисона Хатфиелда, Цоттон Топ је једноставан и осјеќа се важно кад му се повјери и најмања одговорност.
Гоод ‘Лиас Хатфиелд (Грег Патморе) – Један од старије браќе Девила Ансеа. Лукав је то, брадати мушкарац са сретним смијешком на лицу. Глазбеник је и његова купња виолине од Толберта МцЦоyа постат ќе покретач борбе измеѓу тих двију обитељи која ќе имати катастрофалне посљедице.
Еллисон Хатфиелд (Дамиан О’Харе) – Млаѓи брат Девила Ансеа, Еллисон је крупан и снажан. У обитељи слови за миротворца све док не доживи трагедију.
Флоyд Хатфиелд (Ллоyд Хутцхинсон) – Роѓака Девила Ансеа, Флоyда, Рандалл МцЦоy окривио је да му је украо свињу. Суѓење које ќе услиједити само погоршава злу крв измеѓу тих двију обитељи и покреќе нови вал насиља у све горој сваѓи.
Билл Статон (Мицхаел Грецо) – Билл, дрвосјеча који ради за обитељ Хатфиелд, постаје кључни свједок у судском поступку измеѓу Рандалла МцЦоyа и Флоyда Хатфиелда.

Обитељ МцЦоy:
Рандалл МцЦоy (Билл Паxтон) – Глава обитељи МцЦоy. Одан је супрузи Саллy и брижан отац Росеанни, Толберту, Пхамеру, Алифаиру, Цалвину, Јиму и Буду - али тужан је јер им не може прискрбити колико би хтио. Трауматизиран и затваран у вријеме Граѓанског рата, Рандалл је добар човјек, моралан, побожан и вјерује у закон, али његов крути кодекс части, самоувјереност и горчина на крају ќе га уништити.
Саллy МцЦоy (Маре Wиннингхам) – Саллy је вољена жена Рандалла МцЦоyа и мајка Росеанне, Толберта, Пхамера, Алифаира, Цалвина, Јима, Буда и још неколико дјеце. Емотивно комплексна особа која предосјеќа злу коб. Саллy је неоспорно матријарх обитељи МцЦоy - и једна од најтрагичнијих и највеќих жртава насиља које произлази из сукоба двију обитељи.
Росеанна МцЦоy (Линдсаy Пулсипхер) – Росеанна је прелијепа кќи Рандалла и Саллy МцЦоy. Рандаллова је миљеница. У њу се заљубљује Јохнсе Хатфиелд, а њихова љубавна веза додатно ќе подијелити њихове обитељи.
Нанцy МцЦоy (Јена Малоне) – Росеаннина роѓакиња Нанцy кќи је Рандаллова брата Хармона. Нанцy је једнако лијепа као Росеанна, али је права грабежљивица, немилосрдна и опсједнута сексом. Ривалство измеѓу њих двију долит ќе уље на постојеќи сукоб.
Толберт МцЦоy (Сам Реид) – Старији, нагао син Рандалла и Саллy МцЦоy.
Селкирк МцЦоy (Јое Абсолом) – Неќака Рандалла и Саллy МцЦоy, Селкирка, обитељ сматра издајником јер се запослио у Хатфиелдовој пилани и оженио се Хатфиелдицом.
Паррис МцЦоy (Бен Цартwригхт) – Брат „Ловца на вјеверице“ Сама, Паррис је један од пристраних поротника на суѓењу Флоyду Хатфиелду за краѓу свиње.
'Ловац на вјеверице' Сам МцЦоy (Јацк Ласкеy) – Нераздвојна екипа, Сам и његов брат Паррис заговорници су начела МцЦоyа и помажу да се сваѓа распламса.
Перрy Цлине (Ронан Виберт) – Роѓак Рандалла МцЦоyа, Перрy је политички вјешт одвјетник који заступа обитељ МцЦоy у њиховим многим проблемима са законом. Заљубљен је у Росеанну и манипулира Рандаллом како би остварио особну корист.
Хармон МцЦоy (Цхад Хуггинс) – Млаѓи брат Рандалла МцЦоyа. Супротно вољи веќине мјештана и великог дијела обитељи (укључујуќи Рандалла), Хармон се тијеком Граѓанског рата придружује војсци Уније.
Бад Франк Пхиллипс (Андреw Хоwард) – Бад Франк приватни је истражитељ / плаќени убојица којем су се Хатфиелди замјерили. Паметан је, опак и одлучан. Унајмљује га обитељ МцЦоy. Гувернер Кентуцкyја именује га замјеником. Постат ќе познат, немилосрдан ловац на Хатфиелде.
Рансом Браy (Јилон Вановер) - Рансом жели постати чувар закона и храбро исказује своју жељу да постане замјеник Бад Франка. Напола полицајац и напола плаќени убојица, постаје замјеник Бад Франка и помаже му у немилосрдном послу налажења и убијања Хатфиелда

Беше на каналите:

AXN  

Препораки
  • Ти си моја домовина (2016)

    image
    Капетан Џевдет је храбар војник, понос своје домовине. Он је истовремено и супруг страствено заљубљен у своју супругу, балканску лепотицу Азизе. Брижан је отац...
  • Со Русија во срцето (2014)

    image
    Курт Сејит и Шура је једна од најпрестижнијих турских серија свих времена. Снимљена према бестселер роману Нермин Безмен, одвешќе гледаоце у доба руског цара...
  • Страсти по Чапајеву (2013)

    image
    Серија нас води кроз трновите дане националног херојства руског револуционара Чапајева у којој се разоткривају бројни слојеви љубави и мржње, поноса и срама,...
  • Дневник једне љубави (2013)

    image
    Њега смо заволели као Бали-бега, њу као Неџлу. Ускоро у новој турској хит серији глумца Бурака Озчивита гледамо у улози Камрана, згодног младиќа који осваја срце...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.