Број на епизоди: 13

Содржина:

Живот је донио вријеме у којем опстају само најјачи... Свијет у којем је борба за опстанак императив, а среќа чека иза првог угла. Али и у тешким временима њихове судбине имају сретан крај, јер љубав им даје Вјетар у леѓа! Радња канадске серије високо-буџетне продукције у 65 епизода прати Хонеy, њену дјецу и фамилију Баилеy кроз период времена које знамо као Велика депресија. (30-те године прошлог вијека). Гвожѓарска радња коју су имали Јацк и Хонеy Баилеy је пропала. Њихов банкрот натјерао их је да преселе своју новостечену породицу у Неw Бедфорд (Онтарио), мали град гдје Јацкова богата фамилија посједује рудник сребра. Но, када Јацк, несретним случајем убрзо након доласка, погине, његова мајка даје до знања Хонеy да више није добродошла у куќи Баилеyевих. Знајуќи да неќе моќи да издржава сама своје троје деце, Хонеy је приморана да дјецу остави са свекрвом док она ради у оближњем граду. Њена дјеца свакодневно покушавају да се навикну на нови живот код богате, али И циничне баке, којој у сваком тренутку желе дати до знања да им мајка недостаје. Серију је продуциорао Кевин Сулливан, аутор познатих породичних наслова „Анне оф Греен Габлес“ и „Роад то Авонлеа“ и емитована је чак 5 сезона. Повратак на мале екране десио се 2010. године на америчкој „ Тхе Инспиратион Нетwорку“, а потом и у бројним земљама широм свијета.

Препораки
  • Fritzie - Der Himmel muss warten (2020)

    image
    The story circles around a school teacher woman in her 30's, learning out of nothing that she is diagnosed with breast cancer.
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
  • Das Kindermädchen (2017)

    image
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.