Три мушкарца искусит ќе чари мајчинства при одгоју три неодољиве дјевојчице у "Пуној куќи"! Ова куќа увијек је испуњена смијехом и љубављу, а понекад се чини како дјевојчице уче своје одгајатеље о правилима у правој обитељи. Измеѓу пелена, домаќих задаќа и активног друштвеног живота, три мушкарца и три преслатке дјевојчице полако схваќају колико може бити забавно одрастати. Иако нашим протагонистима понекад није лако спојити тијек властитих живота с бројним обитељским обвезама, поглед на враголаста, дивна створења доказ је како се њихов труд исплати. Понекад им заиста није лако јер, иако предивне, ове дјевојчице итекако знају проводити властиту вољу!
Тема ове хумористичне серије је живот Даннyја Таннера, првотно радијског водитеља, а касније водитеља јутарњег талк схоwа и његове три дјевојчице Д. Ј., Степхание и Мицхелле Таннер. Наиме, након што је његову супругу усмртио пијани возач, Даннy је помоќ у одгоју кќеркица пронашао у свом шогору, роцк глазбенику Јессеју Катсополису и најбољем пријатељу, комичару, Јоеyју Гладстонеу. Они се усељавају у његову куќу и постају дио њихове свакодневице. Осим тога, наравно, настављају и са својим приватним животима па ќе тако Јессе тијеком серије оженити Даннyјеву сурадницу у емисији, Ребеццу Доналдсон и добити близанце.
Шарм ове обитељске комедије са својих осам сезона одушевљава гледатеље диљем свијета.Ова успјешница може се похвалити с фасцинантних 14 награда и 18 номинација. Наиме, Јеффе Фредерицк освојио је четири телевизијске глазбене награде АСЦАП, а Јефф Франклин и Бенетт Салваy још четири телевизијске глазбене награде БМИ. Марy-Кате Олсен и Асхлеy Олсен, које данас више нису у пеленама, веќ су богате и успјешне, најпознатије холивудске близанке, овом су, пак, серијом освојиле награде за младе умјетнике. Улогом оца бриљирао је и сјајни Боб Сагет, познат и као водитељ-комичар у популарној емисији "Шаљиви куќни видео".
Јохн Стамос ... Јессе Катсополис
Овај глумац роѓен је 1963. године у Калифорнији. Коријене вуче из Грчке, а има двије млаѓе сестре које су учитељице. Његова прва професионална улога била је у серији 'Генерал Хоспитал'. Јохн је повремено свирао и бубњеве у популарној скупини 'Тхе Беацх Боyс'. Глумац је оженио прекрасну глумицу Ребеццу Ромијн 1998. године, но пар се разишао 2005. године.
Даве Цоулиер ... Јоеy Гладстоне
Даве је роѓен 1959. године у Мицхигану и познат је по свом имитаторском таленту. Велики је љубитељ хокеја, а занимљив је податак како је он прва велика љубав пјевачице Аланис Мориссетте. Својевремено овај је имитатор и глумац изјавио како је пјесма од славне пјевачице Аланис 'Yоу Оугхта Кноw' посвеќена управо њему.
Боб Сагет ... Даннy Таннер
Боб Сагет роѓен је 1956. године у Пхиладелпхији. Похаѓао је Свеучилиште Темпле. Као и у серији 'Пуна куќа' овај глумац има три кќери из брака са Схерри Крамер. Боб је близак пријатељ глумице Дане Деланеy.
Цандаце Цамерон Буре ... Д.Ј. Таннер
Ова глумица роѓена је 1976. године у Калифорнији. Као дјевојчица Цандаце је одлучила кренути стопама свог старијег брата Кирка, а прва веќа прилика указала јој се када јој је понуѓена улогу Д.Ј. у 'Пуној куќи'. У доби од 20 година удала се за играча хокеја Валерија Буреа с којим има три кќери. Њезин шурјак је прослављени руски играч хокеја Павел Буре.
Јодие Сwеетин ... Степхание Таннер
За улогу Степхание ова је глумица добила награду Yоунг Артист. Јодие је роѓена 1982. године у Калифорнији. Као дјевојчица Јодие је прескочила један разред у основној школи. Но унаточ великом таленту, Јодие је с временом постала овисна о метадону. Након неког времена сазнала је да је усвојена и да је у њезиној биолошкој обитељи било много овисника. На вјенчању с првим мужем, кума јој је била сестра из серије 'Пуна куќа' глумица Цандаце Цамерон.
Марy-Кате /Асхлеy Олсен ... Мицхелле Таннер
Ове двије близанке роѓене су 1986. године у Калифорнији. У доби од годину дана близанке су добиле своју прву улогу те тако постале планетарно популарне. Близанке имају млаѓу Елизабетх те старијег брата Трента. Заједно су покренуле линију за одјеќу, а медији их прате и због одличног модног укуса и стила. Близанке су постале најмлаѓе милијунашице које су својим радом зарадиле новац прије своје десете године. Асхлеy је старија од Марy-Кате једну минуту. У првим сезонама серије продуценти нису хтјели да гледатељи знају како малену Мицхелле тумаче близанке и зато су их потписивали као Марy-Кате Асхлеy Олсен. Познате близанке изабране су за улогу Мицхелле Таннер зато што су биле једине бебе које нису плакале на аудицији. Једна од близанки је љевакиња, а друга дешњакиња. Марy-Кате и Асхлеy Олсен постале су годинама касније модне и глумачке иконе. У стварном животу близанке су постале блиске с глумцем Јохном Стамосом који је утјеловио њиховог ујака Јессеја у серији.

Беше на каналите:

RTL  RTL Zwei  

Препораки
  • Emperatriz (2011)

    image
    Далеко од свог дома, у сунчаном Лос Ангелесу, усамљена Емператриз Јурадо (Грабриела Спаниц) у очају тражи човјека свог живота, Арманду Мендозу (Омар Фиеро), како...
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Невоље с мистер Бином (1990)

    image
    Била је то велика шала када је Господин одлучио одабрати потпуно обичног, тихог и ни по чему посебног инжењера електротехнике са сјеверозапада Енглеске и даровати...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.