poster

Вјеруј ми

Trust me (2009)

Драма | САД

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.2/10

Ерица МцЦормацка (из серије Wилл и Граце) и Тома Цаванагха (из серије Ед) гледат ќемо у новој, бриткој и духовитој америчкој серији Труст Ме, о двојици најбољих пријатеља који раде као креативни двојац у водеќој чикашкој маркетиншкој агенцији. У серији, коју сценаристички и продуцентски потписује екипа серије Завршни ударац (Тхе Цлосер), појављују се и Моница Поттер (из серије Бостонско право), Сарах Цларке (из серије 24), Мике Дамус (из серије Изгубљени у велеграду - Лост ин Yонкерс), Геоффреy Аренд (из филма Гарден Стате) и Гриффин Дунне (из серије Закон и ред: Злочиначке накане).

Серија Труст Ме смјештена је у турбулентни свијет оглашавања, а у њезином средишту су Масон (МцЦормацк) и Цоннер (Цаванагх), двојица маркетиншких стручњака чије је чврсто креативно партнерство било годинама итекако од користи твртки Ротхман Греен & Мохр (РГМ). Масон је креативни директор, одговоран, обитељски човјек ожењен прелијепом Ерин (Цларке) с којом има двоје дјеце и бескрајно је одан брендовима које помаже продати. За разлику од њега, његов партнер Цоннер је неожењени, импулзивни цопywритер који се може концентрирати колико и тинејџер. Њихов јин-јанговски однос долази на кушњу када Масона именују креативним директором и он постаје Цоннеров шеф. Серија прати промјењиви однос пријатеља који боље функционирају заједно него одвојено.
У њиховом креативном тиму је и Сарах Крајицек-Хунтер (Поттер), награѓивана цопywритерица и нова агенцијска аквизиција која својом снажном особности нехотице иритира многе. Хецтор Цуллиган (Аренд) и Том Фуллер (Дамус) чине млаѓи креативни тим и пуни су неконвенционалних идеја које се каткада баш и не свиѓају њиховом новом шефу.

Свима је њима надреѓен Тонy Минк (Дунне), човјек који изгара за посао, но чини се да је непрестано у страху за свој посао, односно боји се да су му дани у послу којим доминирају млади људи одбројени. У серији пратимо незаборавне ликове док настоје изиќи на крај с агенцијском политиком, сукобима, повријеѓеним таштинама, професионалном завишќу и нереалним захтјевима клијената.
Творци серије су Хунт Балдwин и Јохн Цовенеy (Завршни ударац), а извршни продуценти су Греет Схепхард (Завршни ударац, Тхе Д.А.), Мицхаел М. Робин (Завршни ударац, Тхе Д.А. и Њујоршки плавци) те Балдwин и Цовенеy.


МАСОН МЦГУИРЕ (Ериц МцЦормацк) изврстан је и веома вјешт креативни директор, но каткад га властита несигурност пољуља. Он је одговоран обитељски човјек и добронамјеран је у настојању да изиѓе на крај с агенцијском политиком која се прилагоѓава све компетитивнијем корпоративном свијету. Након што га промакну на мјесто креативног директора, он мора смоќи снаге и оштрине да би преживио. Једнако тако, веома је одан свом најбољем пријатељу Цоннеру и агенцијским клијентима, толико да од своје обитељи тражи да користе њихове производе.

ЦОННЕР (Том Цаванагх) Масонов је професионални партнер, пријатељ и цопywритер. Јасно му је да је оглашавање посао, но обично покушава изнаќи начин да га повеже са задовољством. Импулзиван је и непредвидљив, али и изнимно креативан, па је тако често кадар у часу смислити сјајан слоган. У часу када Масон постане креативни директор и његов шеф, њихово се пријатељство наѓе на кушњи.

САРАХ КРАЈИЦЕК-ХУНТЕР (Моница Поттер) недавно се развела. Након седам година проведених у конкурентској маркетиншкој агенцији тек је почела радити за агенцију Ротхман Греене & Мохр. Она је награѓивана цопywритерица, амбициозна је и вјешта без обзира на то о којем је производу ријеч (осим ако посриједи није шампон јер је то за њу својеврсни криптонит). Често успијева нехотице изнервирати људе око себе, па је сматрају захтјевном, арогантном и свадљивом.

ЕРИН МЦГУИРЕ (Сарах Цларке) није само Масонова жена и мајка њихово двоје дјеце, Јацка и Халеy. С обзиром на то да се дјеца примичу двознаменкастом броју година и да каријера њезиног мужа добро напредује, Ерин је у потрази за новим изазовима.

ТОМ ФУЛЛЕР (Мике Дамус) и ХЕЦТОР ЦУЛЛИГАН (Геоффреy Аренд), чланови млаѓег креативног тима, одају дојам да су комичарски дуо. Сматрају се прогресивним умовима (слогани су за њих застарјела ствар), но често их битно искусније колеге поклопе.

ТОНY МИНК (Гриффин Дунне) велики је шеф и главни креативни директор који изгара за посао. Подвргава своју екипу притиску, особито кад постоји могуќност да кампању преузме нека друга креативна скупина унутар агенције.

Препораки
  • Момците од Медисон (2007)

    image
    Сместен во 60-тите во Њујорк, „Момците од Медисон“ ја истражуваат гламурозната и од его движената „златна епоха“ на рекламите, каде што секој продава нешто и...
  • Заговорот против Америка (2020)

    image
    „Заверата против Америка“, лимитирана серија од шест дела која е заснована на истоимениот роман на Филип Рот, ја замислува алтернативната американска историја за...
  • За семејството! (2021)

    image
    Вели и Хатиџе били су радници којима су можда недостајале материјалне ствари попут велике куќе, аутомобила и новаца за неуморну купњу, но њихова су им дјеца...
  • A Place in the Sun (1996)

    image
    The daily events of the inhabitants of the "Palladini Palace" are intertwined with each other between love stories and deceptions, and the splendid Gulf of Naples...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.