“Разговори с пријатељима” је бритка и интелигентна прича смештена у Даблину, о два студента, Франсис и њеном најбољем другу Бобију, и чудном, неочекиваном односу који изграде с брачним паром, Мелисом и Ником.
“Разговори с пријатељима” прати Франсис, студенткињу од 21 године, док се сналази у низу односа који је натерају да се по први пут суочи са сопственим слабим тачкама. Франсис је добар посматрач, бистра је и бритка. Боби, њена бивша девојка, а сад најбоља пријатељица, самоуверена је, отворена и уверљива. Иако су раскинуле пре три године, Франсис и Боби су нераздвојне и заједно изводе поезију у Даблину. На једном од својих извоѓења упознају Мелису, старију списатељицу, коју њих две опчине. Боби и Франсис почну да се друже са Мелисом и њеним мужем Ником, згодним, али повученим глумцем. Док Мелиса и Боби отворено флертују, Ник и Франсис се упуштају у снажну, тајну везу која их обоје изненаѓује.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.