Број на епизоди: 180

Содржина:

Свима је позната арапска прича о перзијској краљици Шехерезади, која је својем супругу, краљу Шахријару, тисуќу и једну ноќ причала приче прекидајуќи их на најзанимљивијем дијелу како би одгодила своју смрт за још један дан. Њезина храброст и устрајност највеќе су одлике, али и сличности с главним женским ликом у новој серији РТЛ Телевизије, „1001 ноќ", која је другачија од свега што су гледатељи досад видјели. Шехерезада Евлиyаоğлу (Бергüзар Корел) млада је удовица и самохрана мајка дјечака Каана. Када се, унаточ обитељском противљењу, одлучила удати за Ахмета Евлиyаоğлуа, припадника патријахалне турске обитељи, и родити му дијете, Шехерезада није слутила што јој је судбина намијенила. Наиме, Ахмет је непосредно након Каановог првог роѓендана погинуо у стравичној прометној незгоди, а Шехерезада се морала сама борити се за себе и живот свог дјетета које је обољело од леукемије. У силним невољама које су је задесиле у наредним годинама, Шехерезада је сина увијек стављала на прво мјесто, а сав зараѓени новац давала је за Каанове неопходне медицинске третмане и скупе љекове. Данас Каан има пет година и све теже подноси злоќудну болест. Једне вечери Шехерезаду изненади радосна вијест да су доктори нашли донатора коштане сржи који живи у Азербејџану, но једина препрека која стоји на путу синова оздрављења је новац. Наиме, под хитно мора набавити 200 тисуќа долара за лијечење. Након што јој је банка одбила позајмити новац, Шехерезада се неочекивано појави на вратима Ахметових имуќних родитеља како би затражила финанцијску помоќ. Г. Бурхан Евлиyаоğлу одбије судјеловати у животу јединог унука, без обзира на његово здравље. Обесхрабена, али у жељи да јој син што прије оздрави, одлучи искористити посљедњу шансу - упитати за помоќ Онура Аксала (Халит Ергенç), успјешног бизнисмена и једног од двојице директора успјешне граѓевинске компаније у којој тренутно ради.

Препораки
  • Fritzie - Der Himmel muss warten (2020)

    image
    The story circles around a school teacher woman in her 30's, learning out of nothing that she is diagnosed with breast cancer.
  • For Heaven's Sake (2002)

    image
    It is a light hearted comedy about nuns who are constantly dodging attempts by the mayor to take over their cloister in order to create business opportunities for...
  • Das Kindermädchen (2017)

    image
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.