Шехерезада је талентован архитекта, запослена у великој граѓевинској компанији чији су власници Керим и Онур. Обојица су успешни и познати бизнисмени али Онур, због лошег искуства у прошлости, потајно гаји бес и мржњу према женама. Ипак, верује да је Шехеразада другачија од осталих жена, она плени лепотом, посвеќена је послу и захваљујуќи њеном таленту компанија осваја престижну награду на такмичењу архитеката и добија изузетно важан и скуп пројекат у Дубаију.
У лепу Шехеразаду је заљубљен и Керем, Онуров пословни партнер и најбољи пријатељ. Та чињеница ќе нарушити пријатељство и унети доста тензије у њихов однос. Али Шехеразаду муче много веќи проблеми. Њен син јединац болује од леукемије и да би преживео потребна му је хитна операција која изискује много новца. Она очајнички покушава да обезбеди средства и једино је њен шеф, Онур спреман да позајми новац. И то под једним условом - да проведе са њим једну ноќ.Шехеразада је спремна да учини све како би спасила живот сину. Пристаје на Онурову понуду не говореќи му зашто јој је новац потребан. Након те ноќи Онур постаје опседнут Шехеразадом а њихов однос ќе се закомпликовати и проќи кроз најразличите фазе, од мржње до љубави.

Беше на каналите:

O Kanal  RTV Slon  ALFA TV  Prva World  Prva  FTV  RTS3  RTL  Hayat Plus  Hayat TV  

ПРЕПОРАКИ
 • Мојата генијална другарка (2018)

  image
  Овој филм ја раскажува приказната за една постара жена, Елена Греко, која откако нејзината најдобра пријателка Лила исчезнува без трага, почнува да ја пишува...
 • Македонски театарски претстави

  image
  Прикажуавње на македонски театарски претстави, уметност која во Македонија има длабоки корени и голема богата продукција. Тука може да ги погледнете сите снимени...
 • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

  image
 • Hotel Heidelberg (2016)

  image
  Hotel Heidelberg is a pre-evening broadcast.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.