Шехерезада је талентован архитекта, запослена у великој граѓевинској компанији чији су власници Керим и Онур. Обојица су успешни и познати бизнисмени али Онур, због лошег искуства у прошлости, потајно гаји бес и мржњу према женама. Ипак, верује да је Шехеразада другачија од осталих жена, она плени лепотом, посвеќена је послу и захваљујуќи њеном таленту компанија осваја престижну награду на такмичењу архитеката и добија изузетно важан и скуп пројекат у Дубаију.
У лепу Шехеразаду је заљубљен и Керем, Онуров пословни партнер и најбољи пријатељ. Та чињеница ќе нарушити пријатељство и унети доста тензије у њихов однос. Али Шехеразаду муче много веќи проблеми. Њен син јединац болује од леукемије и да би преживео потребна му је хитна операција која изискује много новца. Она очајнички покушава да обезбеди средства и једино је њен шеф, Онур спреман да позајми новац. И то под једним условом - да проведе са њим једну ноќ.Шехеразада је спремна да учини све како би спасила живот сину. Пристаје на Онурову понуду не говореќи му зашто јој је новац потребан. Након те ноќи Онур постаје опседнут Шехеразадом а њихов однос ќе се закомпликовати и проќи кроз најразличите фазе, од мржње до љубави.

Беше на каналите:

O Kanal  RTV Slon  ALFA TV  Prva World  Prva  FTV  RTS3  RTL  Hayat 2  Hayat TV  

Препораки
  • Докторка Фостер (2015)

    image
    Доктор Џема Фостер је среќно удата за граѓевинског предузетника када посумња да је супруг вара са својом асистенткињом. Одлучи да доѓе до праве истине, али током...
  • Бољи живот (1987)

    image
    У 'Бољем животу', који је и данас илузија свих становника Земљине кугле, обитељ правника Драгише Попадиќа, придошлице у главни град, бори се с уобичајеним...
  • Ајде да се дружиме (1985)

    image
    Детска забавна и едукативна емисија
  • Auf Streife – Die Spezialisten (2015)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.