Велика моќ подразумева и велики ХАОС! Школски дан у вртиќу суперхероја врло је сличан дану у било којем другом вртиќу, осим што ових шест невероватних ѓака имају једну тајну - они су суперхероји!
Све је почело пре пет година када се Арнолд Армстронг по последњи пут суочио са својим великим непријатељем, злим Доктором Супериором, који му је узео сву моќ. Нико није могао ни претпоставити да ќе током битке супер-енергетске честице случајно пасти на групу мале деце. Сада су та деца ѓаци у основној школи Гринвил који, уз помоќ Арнолда Армстронга, морају да науче како да контролишу своје моќи док се упуштају у супер авантуре! Мисија Арнолда Армстронга: обучити ту децу да безбедно користе своје супер-моќи, без уништавања школе или откривања идентитета.

Беше на каналите:

Minimax  

Препораки
  • Патролни шепи (2013)

    image
    „Патролни шепи“ прикажува кученца спасувачи предводени од Рајдер, момче што ја сака технологијата. Тие покажуваат дека нема преголема работа или премало кученце и...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.