poster

Wхистлер

Whistler (2006)

Драма, Трилер | Канада, САД

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.9/10

Кандска серија за младе динамична је и напета прича која започиње након изненадне, тајанствене смрти младог спортског првака, сноwбоардера Бецка МацКаyеа. Смјештена у прекрасан крајолик истоименог скијалишта у канадској Британској Колумбији, прича поступно разоткрива сложене односе и многобројне тајне које пажљиво скривају Бецкови пријатељи и роѓаци, а локални становници једини знају страшну истину која лежи под снијегом...
Бецк МацКаyе управо се вратио с Олимпијаде, 2006. у Торину, гдје је освојио златну медаљу. На вијест о његовој смрти сви су шокирани, јер знају какво је големо искуство имао у скијању на оближњим падинама. Бецков брат Qуинн жели расвијетлити тајну његове смрти. Сигуран је да се не ради о случајности, веќ о уморству. Qуинн почиње истраживати братов живот покушавајуќи открити тко је могао жељети његову смрт. Поступно разоткрива мрежу истина и лажи, ствари које људи око њих пажљиво скривају, а кад на крају и открије цијелу истину, хоќе ли се моќи носити с највеќом тајном у Wхистлеру?
Серија је освојила двије награде (Лео Аwард за најбољу главну женску и мушку улогу - Аманда Цреw и Јессие Мосс), уз још 12 номинација.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.