У Тексасу је све комплицирано укључујуц́и и посао тексаских ловочувара, који штите природне ресурсе ове савезне државе и одржавају ред меѓу њених 27 милиона становника. Ове елитне снаге патролирају на преко 650 квадратних километара са задатком да штите и служе.
Серија прати чуваре док се боре против криминала и док патролирају граничним подручјем око реке, из које извлаче нелегално постављене мреже у потрази за кријумчарима дроге. Чувари су на тајним задацима и њихов циљ је да спрече куповину и продају животиња на црном тржишту, при том се суочавају са илегалним продавцем који је побеснео када су га ухватили. Меѓутим, широм Тексаса, рекордне олује и поплаве зауставиле су патролне чамце. Трагачке и спасилачке екипе спасиле су велики број људи из брзе воде. Све ове ситуације су део једног радног дана ових елитних патролних снага.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.