рејтинг: 8.8/10
Оценка на корисникот: 7.4/10
(7 гласови)

У хумористичној серији Без одушевљења, молим! с Ларрyјем Давидом, творцем Сеинфелда, у улози самога себе, свака нам епизода доноси Ларрyјеве догодовштине код куќе, на послу и на улицама Лос Ангелеса, гдје среќе фиктивне и стварне ликове. Меѓу гостима у новој сезони су веќ виѓени и омиљени Тед Дансон, Рицхард Леwис, Боб Еинстеин и Марy Стеенбурген, а први пут гостују Вивица А. Фоx, Јохн МцЕнрое, Луцy Лаwлесс, Бен Стиллер, Тиа Царрере, Гина Герсхон и други. У овој сезони афро-америчку обитељ Блацк из дома истјера ураган Една и они се усељавају к Ларрyју и његовој супрузи Цхерyл (Цхерyл Хинес). У другим епизодама Ларрyја разбјесне у кемијској чистионици јер су изгубили његов дрес Yанкееса, Давидови се покушају искупити за недолазак на вечеру доласком дан касније, Ларрy краде цвијеќе са споменика страдалима у аутомобилској несреќи итд.
Ова немилосрдно искрена серија воѓена је помакнутом комичном визијом творца мегауспјешног Сеинфелда и брише границе измеѓу реалности и фикције пратеќи стварне и фиктивне ликове улицама Лос Ангелеса, а све се снима ручном камером. Забава зајамчена.

Се прикажува на каналите:

HBO2  HBO3  

Следна епизода:

среда
23:46
Без одушевљења, молим 12, Еп. 10
денес
12:32
Без одушевљења, молим 12, Еп. 10

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.