Ова документарна серија истражује крајолик из птичје перспективе, показујуќи нам трагове које су повијест, култура и природне силе оставиле у њему, приповиједајуќи нам о мјесту на којем живимо. Свака епизода представља различиту државу или регију снимкама из хеликоптера, беспилотне летјелице и сателита. Јединствена технологија мапирања која приказује крајолик у различитим повијесним раздобљима дочарат ќе нам промјене које су се у њему догодиле. Серија истражује како су гласовити људи обликовали данашње државе, сагледава посљедице кључних повијесних догаѓаја и непојмљиво снажних природних сила. Људско је дјеловање оставило видљив траг у крајолику, а он је пак снажно утјецао на развој данашњих држава. Серија испитује и утјецај друштвених и климатских промјена.

Беше на каналите:

HTV3  HTV1  

Препораки
  • Јоркширскиот ветеринар (2015)

    image
    Скелдејлов тим има искрену страст према животињама. Његови клијенти ретко када имају здравствено осигурање, али њему је добробит животиња на првом месту.
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Тиагов Балкан

    image
    Тијаго Фереира је због љубави дошао у Србију из Бразила. Иако та љубав није потрајала, пронашао је две нове - љубав свог новог живота и љубав према Балкану. Овај...
  • Глад за жад (2015)

    image
    У 'Зеленој грозници' пратимо догодовштине Цлаудије и Роберта Бунцеа, власника трговине жадом Цассиар Моунтаин у Британској Колумбији који се покушавају обогатити...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.