Најдобрите пријатели Оскар и Ешка мораат да ја соберат сета сила за да се справат со мистериите и чудата на магичниот камп. Магичниот летен камп е најдобрата дестинација за децата! Во него ги има сите омилени активности, од мали езерца за капење и софтбол игри, па до штали за еднорози и пижами што зборуваат! Далеку до своите родители, двајцата пријатели мора да ја соберат сета своја храброст за да можат да се справат со мистериите и чудата на овој магичен камп каде што советници се вештерки, коњите стануваат еднорози, а чудовиштата живеат под креветот. Другите кампови не нудат можност да се плива во базен со ајкула што зборува, да се влезе во друг универзум од под креветот, или да се склучи пријателство со месечината, но во Магичниот летен камп, сешто може да се случи.

Беше на каналите:

HBO2  Cartoon Network  

Препораки
  • Велики шоу Бебе ајкуле (2020)

    image
    Божиќ је иза угла, а најпопуларнија играчка сезоне - подриг-мехуриќи - је на врху списка жеља Бебе Ајкуле и Вилијама. Али кад Деда Угриз нестане, они морају да...
  • Снажни мали Бхеем (2019)

    image
    An innocent toddler's boundless curiosity - and extraordinary might - lead to mischief and adventure in his small Indian town.
  • Мали Шеф: Назад на посао (2018)

    image
    Уз помоќ свог старијег брата и партнера, Тима, Мали шеф наставља да се бори у суровом корпоративном свету фирме Бабy Цорпс, док се свим силама труди да постигне...
  • Штрумфови (2021)

    image
    Новите авантури на малите слатки сини суштества продолжуваат и во новата верзија. Погледнете ги нивните авантури!
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.