Бивши се пар суочава с каотичним посљедицама раставе након 15 година брака док се упуштају у нове везе. Он је забавни родитељ, а она је строги. Дијеле скрбништво над дјецом – Лоуисе, политички коректна и еколошки освијештена 11-годишњакиња и Том – њихов друштвено неприлагоѓени 14-годишњи син, неспретан у близини дјевојака.

Шармантни и цинични Гарy није виѓао жене од раставе, али напокон се зближава с Ванессом, самохраном мајком којој је бојио стан. Нипошто не жели реќи Аллисон за Ванессу јер то се противи њезину вјеровању у књигу њихова брачна савјетника „Правила за савршену раставу”. Ипак, кад му Аллисон открива да је заручена за њихова психијатра, све пада у воду и Гарy одлучује да је вријеме кренути даље. У потрази за среќом након завршена брака, Гарy покушава ускладити свој еклектични свијет бивше жене, њихове дјеце, психијатра и своје прелијепе нове дјевојке.

Гарy Броокс (Јаy Мохр)
Подао и непоштен, незрео, духовит, али привржен отац, који се често налази у неприликама док се покушава извуќи из невоља. Унаточ својој подмуклости и пријетворности, Гарy је често ухваќен на дјелу због чега очајнички покушава оправдати своја дјела у свакој ситуацији. Гарy воли пиво, спортове и играти игре са својим пријатељима.

Аллисон Броокс (Паула Марсхалл)
Гарyјева проблематична бивша жена и мајка Лоуисе и Тома, која је једнанпут отишла на пут не би ли посјетила „старог пријатеља“ с којим се никада није слагала, а чак је и Гарyја натјерала да се укључи у то. Иако се према Гарyју углавном понаша непријатељски и злобно, Аллисон има и њежну страну и овисна је о љубави, њежности и емоционалној потпори.

Том Броокс (Рyан Малгарини)
Гарyјев и Аллисонин нетактични син тинејџер који може бити једнако драг и њежан као и његова мама, али и досјетљив те домишљат попут свог оца.

Беше на каналите:

STAR Life  

Препораки
  • Државни посао (2012)

    image
    Окосница емисије су сатирични разговори измеѓу тројице актера, коментари који подсеќају на "Станд Уп" форму. У питању су кратки, духовити коментари и опаске на...
  • Јунаци нашег доба (2019)

    image
    Главни јунак серије је Велимир Чичановиќ, звани Чичко, некада љубимац девојака, оженио се на 4. години факултета, па студирао још 5 година, изгубио самопоуздање,...
  • Неки бољи људи (2020)

    image
    „Неки бољи људи” породична је серија чије главне јунаке представљају чланови породице Урошевиќ и Граовац. Три генерације под једним кровом, у комшијским становима...
  • Сила опасности (2020)

    image
    Цаптаин Ман има нову екипу помоќника суперјунака - Опасне снаге. Цаптаин Ман и Сцхwоз отварају лажну школу како би тренирали клинце да обуздају и контролирају...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.