Прича прати краљевства Монтемпр и Артена, најмоќнија у фиктивној регији названа Калија, у периоду око 1300. године. Током много година, краљевства живе у миру и одржавају договор о снабдевању водом, ресурсом који недостаје Монтемору, али га има много у Артени.
У замену за воду, Монтемор производи руде за Артену. Деценијама, краљица Криселија де Монферато води краљевство Монтемор часно и праведно. Како је оболела, спрема последње здање, отварање аквадукта, конструкцију која најављује да ке недостатку воде крај.
Меѓутим, језеро које би послужило као извор је пресушило. Услед пропасти пројекта, краљевство започиње експедицију у потрази за новим извоеима воде. Са друге стране, краљевство Артена води разуман и поштен Аугусто де Луртон који одржава мир меѓу краљевствима.
Меѓутим, његова ќерка, прицеза Катарина, ссзнавши за деликатну ситуацију у Монтемору, планира да поново склопи договор са суседним краљевством, али и да ојача војску за могуќе битке.

Беше на каналите:

Nova S  

Препораки
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • Современо Семејство (2009)

    image
    Оваа ситком серија во сатиричен стил зборува за невообичаеното сродство на проширениот клан Притчет, семејство кое го вклучува патријархот Џеј (Ед Онил), неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.