Среќни тренутак када поручник Јавуз (Толга Сариташ ) запроси своју вољену девојку Мерве (Су Кутлу) у тржном центру у Истанбулу прекида стравичан терористички напад. Храбри Јавуз креќе у акцију и убија три нападача, али Мерве је тешко рањена када се бомбаш самоубица разнесе. Докторка Бахар (Ајбуке Пусат) хитно оперише Мерве у покушају да је спасе, али узалуд и она умире. Скрхан болом, Јавуз је одлучан да се освети одговорнима за напад у ком је погинула љубав његовог живота.
Тако почиње прича о 12 војника у елитној оперативној групи турске војске, проткана љубављу, пријатељством, преданошќу И патриотизмом. Њихова борба против терориста прожета је храброшќу, а све под воѓством бриљантног, харизматичног команданта који се бори за своју земљу и правду.
Јавуз налази прилику за одмазду када ќерка његовог официра, потпуковника Ердема буде киднапована на сиријској граници. Он открива да ју је отела иста војна група која стоји иза напада на тржни центар. Праќењем киднапера он је спасава И тако отпочиње освету за убиство своје веренице.
Бахар, докторка који се узалуд борила да спасе Мерве, улази у Јавузов живот када и она сама пролази кроз тешко животно раздобље. Дубоко погоѓена терористичким нападом, напушта луксузни истанбулски живот, опчињена младим поручником. Иако је за сада љубав затворена књига за Јавуза, временом ќе Бахар успети да пронаѓе пут до његовог срца. Јавуз, командант специјалне јединице сада је посвеќен задатку хватања Чолака (Серхат Килич), воѓе терориста.
Највише пажње И симпатије публике припале су главном глумцу у серији, Толги Сариташу, који је светску славу стекао улогом принца Џихангира у серији “Сулејман Величанствени”. Пустоловине овог храброг војника веома су цењене не само у Турској, веќ И шире, те је за улогу заповедника Јавуза, Толга био номинован за меѓународну награду Еми.
Занимљиво је да је турска војска, укључујуќи ваздушну И поморску флоту, била врло активно коришќена током снимања серије.

Се прикажува на каналите:

Euro Star  

Беше на каналите:

Nova S  

Следна епизода:

денес
14:10
Osveta
денес
02:40
Osveta
понеделник
13:20
Osveta
вторник
02:40
Osveta
30.4.24
14:10
Osveta
1.5.24
02:40
Osveta
1.5.24
14:10
Osveta
2.5.24
02:40
Osveta
Препораки
  • Станица 19 (2018)

    image
    Радња серије се врти око групе ватрогасаца из Сијетла који сваки дан ризикују своје животом током дужности и ван ње. Ово је спин-офф серије Греy'с Анатомy....
  • 911 (2018)

    image
    Драма која прати ужурбане животе и каријере припадника хитних служби, полицајаца, ватрогасаца и хитне помоќи, људи који ризикују своје животе како би спасли туѓе.
  • Росамунд Пилчер (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.