Један врхунски шпијунски тим. Лаурен Цохан (Живи мртваци) глуми опаку агентицу ЦИА-је Франкие Троwбридге, а Сцотт Фолеy жилава, али њежна ФБИ-ева суперагента Wилла Цхасеа (кодно име Wхискеy Цавалиер) док предводе меѓуагенцијски тим шпијуна који спашава свијет.
'Wхискеy Цавалиер' динамична је акцијска драмска серија која прати пустоловине ФБИ-ева агента Wилла Цхасеа, бившег маринца и пилота хеликоптера који је завршио студиј поезије, а сада је један од најбољих агената ФБИ-а. С једне стране невјеројатно осјеќајан тип, с друге опаки војник, његово је кодно име Wхискеy Цавалиер. ЦИА-јина оперативка Францесца „Франкие“ Троwбридге потпуни је мистериј. Смртоносна захваљујуќи борилачким вјештинама и скривеној прошлости, изашла је из Ланглеyја и сада има највеќи постотак заробљавања меѓу ЦИА-јиним шпијунима. Присиљени сураѓивати, Wилл и Франкие заједно воде меѓуагенцијски тим меѓународних супершпијуна који чине Wиллова најбоља пријатељица и сустанарка Сусан Сампсон, која је уједно и ФБИ-ева најбоља профилерка; Франкиен најбољи пријатељ и чувар свих њезиних тајни Јаи Датта, чија софистицирана и лежерна елеганција прикрива његово педантно планирање; и Едгар Стандисх, несташни аналитичар НСА-е који је све њих окупио након што су га Руси уграбили због краѓе осјетљивих података. Сада ќе овај тим изнимно вјештих обавјештајаца морати пронаќи начин да заједно повремено спаси свијет (и једни друге) док се креќу кривудавим цестама пријатељства, романтике и уредске политике. Било да се ради о деактивирању нуклеарног оружја у поsемној жељезници, обраѓивању руског агента или проналажењу непроцјењивих предмета, овај јединствени тим доноси нам прегршт праве шпијунске акције, романтике, хумора и сплетки у једносатној акцијској драмској серији која се одвија по локацијама диљем свијета. У првој сезони тим Wхискеy одлази у Праг на прву службену мисију гдје Wилл мора завести удовицу злогласног тајкуна како би добио приступ попису његових клијената криминалаца, али Франкие сумња да ќе он успјети обманути тугујуќу жену. Натраг у Неw Yорку, ФБИ додјељује тиму нову особу за везу која је уједно и посљедња особа коју Wилл жели видјети. Wилл и Франкие настављају се сукобљавати, а њихова све веќа нетрпељивост могла би угрозити сљедеќу мисију тима у Риму, гдје имају задаќу спријечити терористички напад.

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.