Содржина

Ник Нолт и Сиси Спејсек тумаче главне улоге у овој искреној драми, заснованој на животима писце „бит генерације“ Џека Кероуека и његових пријатеља, Нила и Керолин Кесиди. Спејсек тумачи улогу Керолин, која се супротставила важеќим конвенцијама педесетих и делила своју љубав како и са Кероуеком и са Кесејдијем.
Џек Кероуек је 1957. објавио „На друму“, књигу која је дефинисала читаву генерацију и заувек изменила Сједињене Америчке Државе. Добитница оскара Сиси Спејсек, Ник Нолт и Џо Хард тумаче улоге Керолин и Нила Кесидија и Кероуека, троје пријатеља чије путовање Северном Америком у маничном, опсесивном наступу сексуалног ослобоѓења, алкохола, љубави и мржње чини тему књиге „На друму“. Засновано на сеќањима Керолин Кесиди.

Слики

Откуцај срцаОткуцај срцаОткуцај срцаОткуцај срца

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Провалник (1995)

  image
  Усамљена старија жена покусава да изаѓе из свог клаустрофобичног света који почиње да делује готово претеќе. Кулминација тог стања је тренутак када она исценира...
 • Се викам Емили (2015)

  image
  Откако умира мајка ѝ, а татко ѝ го носат во психијатриска установа, Емили оди во дом. На нејзиниот 16-ти роденден, Емили и нејзината единствена пријателка во...
 • Dëshmorët e monumenteve (1980)

  image
 • Kur ndahesh nga shokët (1986)

  image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.