рејтинг: 4.2/10
Оценка на корисникот: 7.4/10
(5 гласови)

Содржина

Деграсси: Предводница филма „Тхе Неxт Генератион“, Мириам МцДоналд, предводи и овај наставак серије „Отровна Ивy“ о бруцошици која се придружи тајном друштву амбициозних, немилосрдних заводница. Даниелле „Даисy“ Броокс није на факултету „Берксхире“ ни тједан дана, а веќ је оставила снажан дојам - не само да је деканов син примијетио прелијепу бруцошицу, него је успјела и добити велику стипендију уз то што је добила позивницу да се придружи ексклузивном друштву на кампусу познатом као „Ивy“. Испрва некадашња дјевојка из малог мјеста претпостави да је „Ивy“ нешто попут сестринства, но не потраје дуго док не почне схваќати тко су оне заправо. „Ивy“ је скупина сирена гладних моќи које се не либе употријебити уцјену и завоѓења како би добиле оно што желе, а не либе се ни окренути једна против друге. Кад сте се једанпут придружили њиховим редовима, извуќи се из друштва „Ивy“ доиста може бити смртоносно тешко. Даисy је мислила како долази на факултет да би учила, а њезина прва лекција брзински је течај преживљавања који је ријетко тко прије успио проќи.

Слики

Отровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштвоОтровна Ивy: Тајно друштво

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.