Содржина

Mutant snakes survived a terrorist attack on a government laboratory, and they now threaten the town of Santa Mira Springs, California. Seismic activity has brought snakes to the surface, where residents are being bitten. Victims can transmit the virus to healthy persons. The military puts the town under quarantine. Local physicians try to control the epidemic, while the military is primarily concerned with keeping the virus a secret.

Слики

Venomous

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Проект динусаурус (2012)

    image
    Проектот „Диносаурус“ зборува за експедиција за татко и син во Конго, со придружба на екипа за ТВ документарци. Кога сите актери на филмот мистериозно ќе...
  • Потомци (2006)

    image
    Во 2027 г., во хаотичен свет во кои жените станале неплодни, поранешен активист помага да се транспортира до безбедно место на море жена која за чудо е бремена.
  • Невидливиот човек (2000)

    image
    Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
  • 28 седмици подоцна (2007)

    image
    28 НЕДЕЛИ ПОДОЦНА, вториот дел од доста успешниот 28 дена подоцна, почнува шест месеци откако вирусот на беснило ја погоди Британија. Американската армија...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.