Содржина

Јане и Роxанне Рyан сестре су које се баш не слажу најбоље, али имају један заједнички сан: отиќи из Лонг Исланда у Неw Yорк Цитy. И док се Јане (Асхлеy Олсен) настоји уписати у престижни интернационални програм на колеџу, Роxy (Марy-Кате Олсен) настоји учинити све како би се увукла на бацк - стаге своје омиљене роцк групе. Мноштво необичних догодовштина поремети њихове планове и претвара њихов дан у каос. Да би успјеле остварити свој заједнички циљ - отиќи у Неw Yорк Цитy - иначе несложне сестре одлуче се ујединити у борби против сила које их окружују.

Слики

Неwyоршки сновиНеwyоршки сновиНеwyоршки сновиНеwyоршки снови

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Месечина (2009)

    image
    Високо авторитетна судика ја залепува прељубничката на својот сопруг во тоалетот... точно на време кога во нивниот дом влетуваат ограбувачи.
  • Спасувањето на Силверман (2001)

    image
    Дарен Силверман, Вејн Ле Фесјер и Џ. Д. Мекнагет се најдобри пријатели уште од петто одделение. Но сега, убавата, ладна и манипулативна психијатарка Џудит го има...
  • Back of the Net (2019)

    image
    A new student at a soccer academy is determined to beat her rival's team in the national tournament.
  • Како одвратити пљачкаше (2020)

    image
    Ово је црна комедија о одрастању смештена у ледену зиму северног Висконсина и спој је филмова 'Сам у куќи' и 'Фарго'. Уз низ несреќних случајности, матуранткиња...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.