рејтинг: 5.2/10
Оценка на корисникот: 7/10
(2 гласови)

Содржина

Вруќе лето 1988. У позадини масовне хистерије због сатанистичких ритуалних убистава, обучене у кожу, Алексис и њене најбоље пријатељице креќу на велики хеавy метал концерт. Али случајан сусрет с тројицом младих рокера отвориќе пут завоѓењу, преварама и убиствима, јер ништа није како изгледа. Зидови Алексисиног усамљеног дворца у шуми замрљани су крвљу. Ко ќе живети, а ко умрети након призивања таме?

Слики

Ми призивамо тамуМи призивамо тамуМи призивамо тамуМи призивамо тамуМи призивамо тамуМи призивамо тамуМи призивамо таму

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Како одвратити пљачкаше (2020)

    image
    Ово је црна комедија о одрастању смештена у ледену зиму северног Висконсина и спој је филмова 'Сам у куќи' и 'Фарго'. Уз низ несреќних случајности, матуранткиња...
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
  • Икс (2022)

    image
    Убиствениот хорор на писателот и режисер Ти Вест ја раскажува приказната за екипа на филмови за возрасни од 1970-тите која оди на оддалечена фарма во Тексас за да...
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.