Содржина

Изневерување го измачува домаќинството Харпер кога Грег (Џон Тени), главниот детектив во случај со киднапирано дете што става на виделина сличен случај од минатото, се мачи да најде начин да ѝ прости на неговата богата жена Џеки (Хелен Хант). Додека вината на Џеки полека го разјадува нејзиниот разум, злобно присуство почнува да се манифестира во домаќинството Харпер, доведувајќи го нивниот млад син Конор (Џуда Луис), во животна опасност. Неочекувана и буквална промена во перспективата открива дух од минатото и ладната, сурова вистина за злото во домаќинството Харпер конечно се открива.

Слики

Те гледамТе гледамТе гледамТе гледамТе гледамТе гледамТе гледамТе гледамТе гледамТе гледамТе гледамТе гледам

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • И на крају не остаде нико (1945)

    image
    Филм говори о десет странаца, људи који наизглед немају никакве везе један с другим, али заправо су сви криви за неко убиство за које нису осуѓени и/или...
  • Who Killed Teddy Bear (1965)

    image
    In New York, a disco hostess is stalked by a sexual predator and she requests help from a vice squad detective who takes a personal interest in the case.
  • Англичанецот (1999)

    image
    Екстремно насилен и опасен Англичанец оди во Лос Анџелес за да го најде човекот за кој смета дека е одговорен за смртта на неговата ќерка.
  • Протерување на ѓаволот од Емили Роуз (2005)

    image
    Инспирирано од вистинска приказна: правник прифаќа случај за убиство од невнимание кој вклучува свештеник кој го протерува ѓаволот од млада девојка. Главни улоги:...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.