Содржина

Роберт Алтман је редитељ и ко-сценариста овог дирљивог филма, чија се радња одвија у Мисисипију, 30-тих година прошлог века. У главној улози је Кит Карадин, који тумачи лик једног од тројице одбеглих затвореника који постају пљачкаши банака.
30-те су године прошлог века у Парчман фарм државном затвору у Мисисипију. Бови (Кит Карадин) је 21-годишњи момак са села, који служи доживотну казну због убиства. Сања о томе да постане пичер у професионалној бејзбол лиги. Ти Даб (Берт Ремсен) је остарели пљачкаш банака, са једном краќом ногом. Чикамо (Џон Скак) је зли осуѓеник, једну четвртину индијанац, који је љубоморан на другу двојицу. Њих тројица беже из затвора, једноставно се удаљивши преко поља. Током њихове краткотрајне злочиначке каријере, њих тројица кренуќе у пљачку банака. Једва да се провуку сваки пут. Али локалне новине, увек у потрази за новом причом, за новим Бони и Клајдом, од њихових пљачки праве сензацију. Морају да се крију код Ти Дабове снаје, Мети (Луиз Флечер). Бови се заљубљује у Кичи (Шели Дувал), жену коју је покупио на успутној бензинској пумпи. Њихова трапава љубавна сцена меша се са радијским извоѓењем „Ромеа и Јулије“. Ти Даб се до ушију заљубљује у неугледну фризерку. Довољно је тупав да се потпише правим именом и презименом на венчаном листу. У климаксу филма, Мети оцинкари Бовија полицији, а затим спречи помахниталу Кичи да му притрчи у помоќ. Бовија убијају. Ипак, Кичи је трудна. Сада мора да смисли лаж којом ќе објаснити смрт свог мужа.

Слики

Лопови попут насЛопови попут насЛопови попут насЛопови попут насЛопови попут нас

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Болничарката Бети (2000)

    image
    Комедија за една вдовица, која ја глуми Рене Зелвигер, опседната со една ѕвезда од ТВ спануца. Овој филм освои главна награда на Канскиот филмски фестивал.
  • Злосторството на Хенри (2010)

    image
    Откако ќе одлежи 3 години во затвор за грабеж на банка кое не го направил, Хенри Торн (Кијану Ривс) ќе реши навистина да го изврши грабежот. Дел од неговиот план...
  • Големите очи (2014)

    image
    Во текот на 50-те и 60-те години од минатиот век Волтер Кин бил еден од најпопуларните сликари на светот, познат по платната од кои тажно гледаат девојки со...
  • Додека бевме овде (2012)

    image
    Додека работела на литературно дело на еден ирски остров, мажена жена има афера со помлад маж...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.