poster

Планина Броукбек

Brokeback Mountain (2005)

Драма, Pоманса | САД, Канада
Режисер: Ang Lee

рејтинг: 7.7/10
Оценка на корисникот: 6.9/10
(52 гласови)

Содржина

Два младиќа, ранчер и каубој који учествује на родеу, среќу се 1963. године и неочекивано улазе у везу за цео живот. Свет у коме су роѓени још једном се убрзано мења и развија застрашујуќом брзином. Оба младиќа уверена су да је њихово место на неком ранчу у унутрашњости, са сталним послом, женом и децом.
Ипак, код обојице постоји глад за нечим што нису у могуќности да артикулишу. Када их послодавац пошаље да чувају стадо оваца на планини Броукбек, они почињу да се зближавају а њихова веза из дана у дан постаје све интимнија.
Долази крај лета и њих двојица креќу свако својим путем. Енис остаје у Вајомингу и жени се Алмом, с којом добија две ќерке. Џек одлази у Тексас и почиње везу с родео краљицом Лорин Њусом.
Њихова веза завршава браком у коме добијају сина. Године пролазе. Једнога дана Алма доноси Енису разгледницу у којој Џек пише да долази у Вајоминг и најављује своју посету старом пријатељу. Енис с нестрпљењем чека и, када Џек најзад доѓе, у тренутку је јасно да је време које је протекло само учврстило њихову везу. У годинама које ќе доќи Енис и Џек се боре да одрже своју везу у тајности. Среќу се неколико пута годишње. Чак и када су одвојени, суочавају се с вечним питањима верности, посвеќености и поверења. Једина константа у њиховим животима је сила природе - љубав.

Слики

Планина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина БроукбекПланина Броукбек

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Напуштајќи го Лас Вегас (1995)

    image
    Холивудски сценарист којшто загубил сè поради алкохолизмот формира комплицирано пријателство и пакт со проститутка во Лас Вегас.
  • Unë e dua erën (1991)

    image
  • Љубав у ТВ продаји (2020)

    image
    Двоје водитеља присиљено је сураѓивати у покушају да добију промакнуќе. Но откривају да кемија измеѓу њих постоји и кад нису пред камерама.
  • Чоколада (2000)

    image
    Во 1959 година таинствената Виен (Жулиет Бинош) се преселува со нејзината мала ќерка во еден мирен, старомоден француски град каде што отвора продавница за...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.