СОДРЖИНА

Млада дјевојка Весна иде на скијашки одмор у словенским Алпама, гдје се за њу брине њезина тета. Њезина обитељ се забрине када упознају Весниног дечка и сазнају да се пар жели оженити јер она мисли да је трудна с њиме.

Након сјајног успјеха и огромне популарности филма Весна, Франтишек Чап, одлучио је снимити наставак филма под називом Не чекај на мај, у којем је поново оживио ликове из свог великог хита. Тај чешки редатељ велик је дио живота и каријере провео у Словенији и својим радо гледаним филмовима утемељио је словенску филмску комедију. У филму Не чекај на мај Метка Габријелчиќ поново глуми улогу лијепе дјевојке Весне.

Слики

Не чекај на мајНе чекај на мај

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Божиќ на имотот Пeмберли (2018)

  image
  Угледна њујоршка организаторка на настани е испратена во симпатично гратче за да организира божиќен фестивал.
 • Завејани Божиќ (2021)

  image
  Сњежна олуја спрјечава Калеy да се врати куќи за благдане, па одлучује дјевојчице за које се брине подучити чаролији Божиќа.
 • Божиќна потрага (2020)

  image
  Након што власница трговине пронаѓе старо писмо Дједу Божиќњаку и вриједни новчиќ у примјерку "Божиќне приче", креќе у благданску потрагу.
 • Градски фраер (2012)

  image
  Аманда живее со Чарлс. Таа е успешна менаџерка на висока позиција, а тој банкар. Аманда сфаќа дека е крајно време да има дете, па го тера Чарлс да спие со неа...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.