Содржина

„Цхаттахооцхее“ је прича о Емметту Фолеyју (Гарy Олдман). Радња се збива 1955. године, када Фолеy, ветеран Корејског рата, депримиран и поражен сталном незапосленошќу, пукне и пуца у сусједа, надајуќи се да ќе полиција доќи и упуцати га попут помахниталог пса, па ќе његова супруга Мае (Францес МцДорманд) моќи добити новац од осигурања. Умјесто да га упуцају, шаљу га у злогласни затвор за психичке болесника, према којему Тхе Снаке Пит изгледа попут одмора на Бермудским отоцима. Очајни увјети у затвору буде равнодушност у Фолеyју. Но ипак се разбјесни и уз потпору пријатеља Wалкера Бенсона (Деннис Хоппер) шаље људима на власти писма у којима протестира против нехуманих увјета у менталној институцији. Захваљујуќи његовим напорима, састављено је државно повјеренство које ќе истражити увјете у Цхаттахооцхееу, а Фолеy ќе добити прилику реќи свијету о страшним увјетима.

Слики

ЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхееЦхаттахооцхее

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.