рејтинг: 7.2/10
Оценка на корисникот: 6.7/10
(3 гласови)

Содржина

Узгајивач златних рибица у малом иранском селу суочава се с финанцијском пропашќу када му онемогуќе опскрбу водом из ријеке...
Реза је напустио град како би живио једноставним животом са својом супругом и сином у удаљеном селу у сјеверном Ирану, гдје узгаја златну рибицу. Његову рутину прекида корумпирана компанија која има јаке везе са властима који желе контролирати сваки аспект живота у регији, укључујуц´и и Резину малу парцелу. Иако се одупире притиску и принуди, Реза постепено схваќа да се суочава с моц´ним, застрашујуц´им снагама.
Филм након којег су иранске власти ухапсиле редатеља Мохаммада Расоулофа и то непосредно након што је филм на филмском фестивалу у Цаннесу освојио награду у секцији "Извјестан поглед".

Слики

Човек од интегритетаЧовек од интегритетаЧовек од интегритетаЧовек од интегритетаЧовек од интегритетаЧовек од интегритета

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.