рејтинг: 6.6/10
Оценка на корисникот: 6.5/10
(2 гласови)

Содржина

Бранди је медицинска сестра која много ради и још више тулумари. Чезне за промакнуќем у дому за умировљенике у којему ради. Након бурне ноќи, препуне дрогирања и тулумарења, аутом удара Тхомаса Бардоа (Степхен Реа), ништарију и бескуќника који остане заглављен у вјетробрану њезина аута. Не желеќи позвати полицију јер је возила под утјецајем дроге, Бранди се једноставно одвози куќи и оставља Тхомаса да, на рубу живота, виси с вјетробрана њезина аута. Док Бранди покушава смислити што да учини, Тхомас се покушава ослободити знајуќи да му вријеме истјече.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Панамскиот кројач (2001)

    image
    Ловен од британски шпион, еден стилски кројач смислува приказна која неочекувано продолжува да се одвива самостојно.
  • Мајсторот за кабелска (1996)

    image
    Се работи за еден воспоставен градски ритуал. Дај му 50 долари на мајсторот за кабелска и ќе ги добиеш сите филмски канали бесплатно. Но, кога Стивен Ковакс...
  • Само Џим (2015)

    image
    Џим е осамен велшки тинејџер кој добива шанса да стане попопуларен ако успее да постигне договор со новиот сосед, Американец кој се преселил веднаш до него.
  • Човек на годината (2006)

    image
    Комичар кој води програма за сатирични вести решава да се кандидира за претседател. Го избираат поради грешка во работењето на компјутеризираната машина за гласање.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.