poster

FATALNI SUSRET

ISLAND PREY (2001)

Режисер: William Riead

рејтинг: 5.3/10

Содржина

Тренуци индискреције довест ќе је до највеќих страхова те запријетити њеном животу и свему што је кроз године стекла, у озбиљној драми о нежељеним проблемима средњих година "Фатални сусрет".

Средовјечна Цатхерине Гаитс (Оливиа Хуссеy) није задовољна количином страсти коју према њој осјеќа њезин супруг Паркер (Дон Мурраy), богати индустријалац којему је на памети искључиво посао. Једног дана, Паркер одлучи купити луксузну јахту па након почетних преговора пошаље Цатхерине да доврши посао. На доковима Цатхерине упозна младог, наочитог Петера Тхорнтона (Антхонy Јохн Денисон), с којим се почиње налазити. Њихово првотно пријатељство убрзо се претвара у надомјестак онога што им недостаје у браку, а ствари лагано измичу контроли. Да новац није све, још ќе нам једном показати редатељ и сценарист Wиллиам Риеад у своме промишљеном и увјерљивом филму 'Фатални сусрет', драми која упозорава на све што можемо добити посегнемо ли за лаким ужицима. Улогу госпоѓе којој живот не изгледа онако како се надала, услијед чега је спремна на преузимање великих ризика, одлично је одиграла Оливиа Хуссеy, којој су захвалну асистенцију пружили Дон Мурраy и Антхонy Јохн Денисон као мушкарци око којих се врти њезин свијет.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Форест Гамп (1994)

    image
    Историјата на САД од 1950-ите до 1970-ите ја гледаме од перспектива на човек од Алабама со коефициент на интелигенција 75 којшто повторно се здружува со...
  • Напуштајќи го Лас Вегас (1995)

    image
    Холивудски сценарист којшто загубил сè поради алкохолизмот формира комплицирано пријателство и пакт со проститутка во Лас Вегас.
  • In Every Season (1980)

    image
    The movie depicts a love story in a students campus where the feelings, love, and humor are interlaced with each-other.
  • Love Your Name (1984)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.