poster

Умни глави

Booksmart (2019)

Режисер: Olivia Wilde
FilmBox Extra RS | понеделник | 22:25

рејтинг: 7.1/10
Оценка на корисникот: 7.3/10
(9 гласови)

Содржина

На матурската вечер, две училишни ѕвезди и најдобри другарки сфаќаат дека треба да работат помалку и да играат повеќе. Одлучни да не заостанат зад своите соученици, девојките се обидуваат да збијат четири години забава во една ноќ. Оваа урнебесна и искрена комедија која е режисерско деби на Оливија Вајлд и во која играат Бини Фелдстин („Лејди Бирд“), Кејтлин Девер („Детроит“) и Џејсон Судекис („Ужасни шефови“), ги следи двете училишни ѕвезди и најдобри другарки кои на вечерта на нивното матурирање, одеднаш сфаќаат дека треба да работат помалку и да играат повеќе. Одлучни да не заостанат зад своите соученици, девојките се обидуваат да збијат четири години забава во една ноќ.

Слики

Умни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни главиУмни глави

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.