рејтинг: 6.2/10

Содржина

Криминалистички филм с елементима судске драме. Судац Степхен Хардин (М. Доуглас) згрожен је немоќи закона да докаже кривицу двоје злочинаца. Његов колега, судац Цаулфиелд (Х. Холброок), обавјештава га о тајно основаној организацији судаца која је унајмила плаќеног убојицу да убија оне криминалце који су из истих разлога успјели остати на слободи. Хардин им се одлучи придружити, премда није сигуран поступа ли исправно, особито кад преузме случај двоје осумњичених за злостављање и убијање дјеце...

Занимљивост филма "Суци изван закона" првенствено је у његовом необичном мотиву, сучевом неочекиваном избору начина борбе за правду. Вјешто разраѓене радње и напет, филм интригира и темом сексуалног искориштавања дјеце. Режирао га је Петер Хyамс, познат по бројним акцијским филмовима, а меѓу глумцима највише се истиче оскаровац Мицхаел Доуглас.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.