рејтинг: 5.4/10
Оценка на корисникот: 6.7/10
(3 гласови)

Содржина

Славна холивудска улица Сунсет Стрип 1972. године доиста је била центар глазбеног бизниса и мјесто на којем су остварени многи, а и срушени још бројнији снови, како ќе нам показати одлична глазбена комедија 'Дивљи дан у Лос Ангелесу'.

Једног дана 1972. године у Холлywооду, скупина људи који се меѓусобно не познају, али имају исти циљ проналажења неспутане цјелодневне забаве, испреплест ќе своје животе у незамисливо клупко. Зацх (Ницк Стахл) је глазбеник који би те вечери требао наступити као предгрупа британском рокеру у славном клубу Wхискy А Го-Го; Таммy (Анна Фриел) је дизајнерица одјеќе, увијек спремна на брзи секс с разним глазбеницима за које ради; Мицхаел (Симон Бакер) је фотограф потајно заљубљен у Анну, а његов пријатељ Фелиx (Рорy Цоцхране) изнимно је даровит кантаутор чију креативност често потире алкохол. Сви ќе се они наќи те вечери у Wхискyју...Желеќи одати почаст једном од најузбудљивијих раздобља глазбене и популарне повијести Лос Ангелеса, редатељ Адам Цоллис и сценарист Рандалл Јахнсон конструирали су ову занимљиву и непредвидљиву причу о људима који гравитирају истим друштвеним догаѓањима, показујуќи тако различите, често занемариване, стране судјеловања у роцк'н'ролл свијету. Низ млаѓих глумаца одлично се снашао у улогама својих вршњака од прије тридесетак година, а посебно треба истакнути Симона Бакера, нама најпознатијег по улози у серији "Цијена савјести'".

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.