Содржина

У вријеме кад нови шпањолски гувернер почне тлачити мексичке сељаке, богати земљопосједник Дон Диего Вега (Георге Хамилтон) наслиједи костим свога оца и постаје осветник Зорро. Меѓутим, борбу против капетана Естебана (Рон Леибман) мора прекинути због озбиљне озљеде глежња. И кад се чини да је Зорро отишао у повијест, у посјет Диегу долази његов заборављени брат близанац Рамон (Георге Хамилтон). Младог Рамона отац је давно послао у морнарицу како би од њега направила човјека и избила му из главе хомосексуалне склоности. Сада познат као поручник Буннy Wигглесwортх, Рамон преузима идентитет Зорроа те у осветнички изглед почне уносити промјене - костим је сада разнобојан, а главно му је оружје бич.
Иако би обожаватељи лика једног од најпознатијих маскираних осветника свих времена можда на овај филм и могли гледати с негодовањем, изврсна контроверзна комедија редатеља Петера Медака не само да баца ново свјетло на мит о Зорроу, него то чини забавно и духовито. „Зорро" је изграѓен од свих карактеристичних мотива, али лик хомосексуалног брата близанца цијелу причу одводи на другу разину. Легендарни Георге Хамилтон апсолутно је бриљантан у двојакој улози, као прави Зорро који је приморан гледати како се његова оставштина руши пред његовим очима, те као Буннy који се свиме тиме уопќе не замара, те жели само уживати. Лијепа Лаурен Хуттон игра америчку активистицу Цхарлотте Таyлор Wилсон, разапету измеѓу двојице мушкараца, који су заправо један. Звучи збркано, али је урнебесно забавно.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.